Ferhat Göçer... 'ALBÜM YAPMAK DELİLİK!'

Ferhat Göçer... 'ALBÜM YAPMAK DELİLİK!'

Ferhat Göçer, Radyo D’de hafta içi her gün saat 14.00-17.00 arası yayında olan sevilen programcı Sarı Şeker Sema’nın konuğu oldu. Sevilen şarkıcı programda önemli açıklamalarda bulundu.

 

“Bu Kalp İçinde Teksin” isimli albümü hakkında konuşan ünlü sanatçı “Albüm çıkmadan önce radyocu dostlarla bir araya geldiğimizde albümle ilgili fikirleri aldık.

“Sen Elimden Tut” sosyal portallarda en çok dinlenen parça oldu. O yüzden klibi bu parçaya çektik. Benden aşk şarkıları bekleniyor, bu albümde farklı soundlarla yeni şeyler yeni tarzlar denedik.

Benimde her halde ‘aşk böceği’ modelim oluştu. O yüzden farklı bir tarza da pek yönelemiyorum.” dedi.

Albüm yapmak ile ilgili “Albüm yapmak delilik çünkü maliyetler korkunç. Bu albüm, 3.5 yılımızı aldı. Maliyetin yanında büyük enerjimizi verdik.

“Cennet”,  “Yastayım” kadar patlamayacak belki ama bu albüm en kaliteli albümüm diyebilirim. Mesela benim ilk çıktığım şarkı patlayamadı.

Dinleyici karar veriyor hangi şarkının tuttuğunu doğal olarak. Ben sahne sanatçısıyım aslında, eğer sahne performansınız güçlüyse varsınız, suya yazı yazmak gibi bizim işimiz.

Daha yeni çıkarmışım albümü hemen ‘abi yeni albüm ne zaman gelecek diyorlar?’ Bilinmedik isimlerden de beste söz alıyoruz.

Buray’ı ve birçok arkadaşımızı bu şekilde keşfettik. Twitter hesaplarıma yollarsanız ben hepsini görüp dinliyorum.” Dedi.

Ünlü sanatçı aynı zamanda “7 Nisan Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek olan konserimiz için sosyal medyada yapılan çekilişle 3 kişiye davetiye verildi.

Bakü’de büyük konser planlıyoruz sosyal medyada duyuracağım. 27 sene doktorluk yaptım, sağlık her şeyin önünde. Daha 4 ay önce emekli oldum hatta kimse bilmez bunu.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.