Ferhat Göçer... ‘’EMEL SAYIN ; AŞK’IN YERYÜZÜNDE Kİ YILDIZI!’’

Ferhat Göçer... ‘’EMEL SAYIN ; AŞK’IN YERYÜZÜNDE Kİ YILDIZI!’’

Emel Sayın ve Ferhat Göçer BVS Group’un Amiral Gemisi Günay Restaurant’ta bu sezon ilk sahnelerini yaptılar.

Siyah beyaz sahne kıyafeti ve  tüm zarafeti ile Günay Sahnesinde konuklarının karşısına çıkan Emel Sayın, programının ilk yarısında Türk Sanat Müziği eserler ile konuklarına tam anlamı ile Türk Sanat Müziği  ziyafeti yaşattı.

Programının ikinci bölümünde sahneye Ferhat Göçeri davet etti. Ferhat Göçer’in sahneye gelmesi ile birlikte ‘’ Gülünce Gözlerinin İçi Gülüyor’’, ‘’ Son Mektup’’ isimli sevilen şarkıları seslendiren ikili büyük alkış aldı.

emelsayin_ferhatgocer_gunay1.jpg

Emel Sayın ile birlikte Günay sahnesinde şarkılarını seslendiren Göçer, sahneden inmeden önce Emel Sayın’a ‘’ Aşkın yeryüzünde ki yıldızı ile Günay sahnesini paylaşmanın mutluluğu paha biçilemez..’ dedi.

Emel Sayın’ın  Klasik Türk Sanat Müziği  eserleri ile mest olan misafirler Ferhat Göçer’in ilk yarıda söylediği aşk şarkıları ile romantizmin doruklarına çıkarken, programın ikinci yarısında hareketli şarkılar ile kendilerinden geçerek eğlendiler.

Ünlü Sanatçı Ferhat Göçer, ‘’ Bedeninizden Sağlık, çevrenizden sevdikleriniz, Ruhunuzdan vicdan ve özgürlük eksik olmasın..’’ diyerek programını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.