Ferhat Göçer... 'HELALLİK ALMADIM, ÇOK PİŞMANIM!'

Ferhat Göçer... 'HELALLİK ALMADIM, ÇOK PİŞMANIM!'

Number1 Türk Fm ve NR1 Türk Tv ortak yayında Kadir Çetin’e konuk olan Ferhat Göçer, rahmetli Kayahan’la yıllar önce arasında geçen tartışma sonrası yaşadığı pişmanlığı anlattı.

 

Ferhat Göçer, rahmetli Kayahan ile bir zamanlar karşılıklı söz düellosu yaşamış ve günlerce medyada tartışma konusu olmuştu.

MAALESEF O ZAMANLAR GURUR YAPTIM

Göçer yıllar sonra keşke olmasaydı diyerek pişmanlığını, “Kayahan abi bana dargın gitti, helallik alamadım diye çok pişmanım.

O zamanlar dargındık ve vefat edince çok üzüldüm. Ne olursa olsun o bana ne söylerse söylesin haklı haksız onun yanına gidip elini öpüp helallik almam gerekirdi.

Bunu yapamadım diye çok pişmanım. Maalesef o zamanlar gurur yaptım ve gururuma yenik düştüm.” dedi.

HELALLİK ALAMADIM DİYE ÇOK PİŞMANIM

Göçer sözlerine, “Helallik alamadım diye çok pişmanım. Suat Suna dahil o zamanlar herkes beni çok uyardı ileride üzüleceksin yapma alttan almaya devam et dediler, ama dinlemedim kimseyi.

Hep aklıma geliyor ve çok üzülüyorum, keşke yapsaydım dediğim şeylerden bir tanesiydi. Gerçekten, yaşta ilerleyince insan pişman oluyor.

Büyük usta aklımdan hiç çıkmıyor. O dönem Kayahan abinin söylediklerini bana yetiştiren insanlar vardı.

Onlar arayı bulmak yerine yangına körükle gittiler, beni hep gaza getirdiler maalesef. Günahı neyse bana yazılmıştır, şarkımda da olduğu gibi kırdığım kalpler cehennemim olacak.”

Ferhat Göçer, ilişkisi hakkında da “Hayat arkadaşımız yol arkadaşımız aşığım ona, evlilikten daha öte şeyler besleniyorum ona.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.