Ferhat Göçer..."YOUNOW" YILDIZLARI İLE "MGS" DE BULUŞTU!..

Ferhat Göçer..."YOUNOW" YILDIZLARI İLE "MGS" DE BULUŞTU!..

MSG (Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği) ‘nde Ferhat Göçer ve You Now Türkiye sorumlusu Eda Levent’in Katılımıyla da genç yetenekler ile bir araya gelerek 12 Nisan Salı günü bir toplantı gerçekleştirdi.

Ülkemizdeki keşfedilmeyi bekleyen genç yeteneklerin kendilerini gösterme fırsatı yakaladığı You Now 'da Türk Pop Müziğinin etkin esimlerinden Ferhat Göçer, sevenleri ile bir araya gelerek görüntülü ve sesli olarak hem sohbet etti hem de konuklarına müzik keyfi yaşatarak yetenekli gençleri bir raya getirdi.

12 Nisan Salı Günü MSG (Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği)  ‘nde Ferhat Göçer ve You Now Türkiye Sorumlusu Eda Levent’in katılımıyla da genç yetenekler ile  bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirildi..

Bu proje ayrıca genç yetenekler için şehir dışından  gelecek müzisyenlerle tanışma ve ortak proje oluşturma fırsatınıda berebarinde getiriyor. 

Toplantı sonrasında YounowProject adını verdikleri projenin pastasını kesen genç yetenekler, bu keyifli anları güzel bir fotoğraf karesi ile tamamlamış oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.