Ferhat Şirin...ANDROJEN MODEL, SIRADIŞI TASARIMLAR!.

Ferhat Şirin...ANDROJEN MODEL, SIRADIŞI TASARIMLAR!.

Androjen gazeteci ve model Ferhat Şirin moda tasarımcısı Şafak Tokur'un sıradışı tasarımları için yurt dışında yaşayan model Yahya Doğu Demir ile birlikte Fransa La Perla dergisi için objektiflerin karşısına geçti.

Androjen gazeteci-model Ferhat Şirin ve Yahya Doğu Demir; "Çok   heyecanlıyız   uluslararası   moda  dergilerine  çekim  yapmak  ayrı  bir  keyif, çok  heyecanlandık" diyerek mutluluklarını dile getirdiler.

İngilterede   oyunculuk   ve modellik  yapan  Yahya Doğu Demir "Uzun bir aradan sonra bu  kadar iyi  bir ekiple çalışma fırsatı bulmak benim için çok güzeldi.

Androjen gazeteci ve model Ferhat Şirin ile  çalışmak ise çok daha  farklı ve de güzeldi"  dedi. 

fotoğrafları Gökhan Topel, makyaj tasarımı Berk Ersan tarafından yapılan çekimler için Ferhat Şirin ise "Mercedes Benz Fashion Week'den  sonra Avrupa'dan gelen teklifler beni çok mutlu ediyor.

Türkiye'de en beğendiğim  moda  tasarımcılarıdan  sevgili Şafak Tokur'un  tasarımlarını  çok  beğenirim. 

Böyle bir  çalışma  içinde  birlikte yer almak tüm  ekibi ve beni çok mutlu etti. Önümüzdeki günlerde İtalya  Roma'da  başka  bir  moda  çekimi  için  hazırlıklar başladı bile.

Gazetecilik ve modelliği   birarada   yürütmek yorucu  ama  kalite ve memnun edici işler olunca insan yorgunluğunu unutuyor." diyerek her iki işi de birlikte devam ettireceğinin sinyallerini verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum