Ferman Toprak... MANKENLE YATAĞA GİRDİ AMA AKLINDA NİŞANLISI VARDI!

Ferman Toprak... MANKENLE YATAĞA GİRDİ AMA AKLINDA NİŞANLISI VARDI!

Yoğun sahne ve konser maratonuna son sürat devam eden ve dinlenmeye dahi fırsat bulamayan başarılı sanatçı Ferman Toprak, "Çekip Gitmeyecektin/ Gözüm" isimli son albümünün 2'nci video klibini "Olaydık" isimli şarkısına çekti.

Söz-müziği Tayfun Soydemir; düzenlemesi Fırat Özbaylar'a ait olan şarkının klip yönetmenliğini ise Deniz Seki'nin kardeşi Serdar Seki üstlendi. 

Ağırlıklı olarak Sultanahmet'te yer alan bir butik otel içinde sabahın ilk ışıklarına kadar süren çekimlerde, Ferman Toprak'a bir de Türk model eşlik etti.

Klipte senaryo gereği yatak odasında yapılan çekimlerde sevgilisiyle birlikte yan yana görüntüler veren Toprak;"Harika bir klip geliyor."Olaydık" "Hayatı tesbih yapmışım"ın devamı niteliğinde bir şarkı.Klibin bazı sahnelerinde zorlandım.Özellikle rol gereği yatak sahnelerini çekerken;nişanlım Hilal hanımı düşündükçe açıkçası soğuk terler döktüm.Saatlerce verilen emek ve Serdar Seki önderliğindeki  ekip çalışması sonucunda güzel bir klip ortaya çıktı diye düşünüyorum " dedi.

İŞTE FERMAN TOPRAK'IN "OLAYDIK" ŞARKISI...

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.