Ferman Toprak... NİŞANLISIYLA DÜET YAPTI!

Ferman Toprak... NİŞANLISIYLA DÜET YAPTI!

Sevilen sanatçı Ferman Toprak, sanat sosyete ve iş dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla geçtiğimiz gece gerçekleştirilen açılışta yeni mekan Etiler "Podyum By F.T."ye merhaba dedi.

5 yıl aradan sonra Etiler'e tekrar dönüş yapan başarılı isim, gece boyunca en sevilen şarkılarını seslendirirken, "Çekip Gitmeyecektin/Gözüm" isimli son albümünde de yer alan nişanlısı Hilal Öztürk'le yaptıkları düeti ilk kez sahneye taşıdı. Açılışta seslendirdikleri "Söylesene Sevgili" isimli romantik şarkısıyla mekanı dolduran davetlilerden büyük alkış alan ikili, aşklarını sahneden bir kez daha adeta haykırdı.

Gecede Ferman Toprak açılışa katılan tüm dostlara teşekkürler ederek "Bundan böyle Etiler podyumdayız. Bu gece yeni adresimizde hem dostlarımla hem de nişanlım olan Hilal hanımla birlikteyim.Benden mutlusu yok " dedi

Bu arada sahne öncesi basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Ferman Toprak, bir muhabirin "Nişanlınızla evlilik yakın mı? " sorusuna "'Allah izin verirse 2015 sonlarına doğru...Malum evlilik büyük masraf, durumu toparlamaya çalışıyoruz" diyerek esprili bir cevap verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.