Fi... SHOW TV'DE YAYINLANIYOR!

Fi... SHOW TV'DE YAYINLANIYOR!

Fİ-Çİ-Pİ üçlemesinden uyarlayarak Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in senaryolaştırdığı Fi, Show TV'de ekrana gelecek. Fİ 22 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de TV’de ilk kez Show TV’de.

 Türkiye’de dizi sektörünün dinamiklerini değiştiren, dizi yapımı ve yayını konusunda yeni bir çağın öncüsü olan dizide Seranay SarıkayaOzan GüvenMehmet GünsürBerrak TüzünataçBüşra Develi gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

'Kim olacağını seçebilirsin ya da en azından kim olmayacağını!'

Yakında Show TV’de yayınlanacak Fİ’nin ekrana gelen tanıtımında ülkenin en tanınmış psikiyatristlerinden olan Can Manay (Ozan Güven), genç balerin Duru’nun (Serenay Sarıkaya) güzelliği karşısında büyüleniyor.

Müzisyen Deniz’in (Mehmet Günsür) sevgilisi Duru’ya destek olduğu tanıtımda, Can Manay’ın Duru’ya “Kim olacağını seçebilirsin ya da en azından kim olmayacağını!” sözleri dikkat çekiyor.

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir.

O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki sonunda dokunduğu her şeyi yıkar.

Ve bazen hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek kendi gerçeğine ulaşanların hikayesi Fİ, 22 Mart'ta Show TV’de

Fi’nin bu akşam ekrana gelecek ilk iki bölümünde,

ülkenin en tanınmış psikiyatristlerinden olan Can Manay’ın yolu, genç balerin Duru ile kesişir. Can, müzisyen sevgilisi Deniz’le beraber yaşayan Duru’nun muhteşem güzelliği karşısında adeta büyülenir.

Duru’nun nefes kesen gösterisinin damga vuracağı bölümde Can, Duru’nun kalbini kazanmaya karar verir. Amacına ulaşmak için vakit kaybetmeden harekete geçer.

Yaptığı bir oyunla Duru ve Deniz’in yaşamlarına güvenilir bir dost olarak sızmayı başarır. Can Manay, Duru ve Deniz için sınırlarını zorlayacaktır.

Sorusuyla Can Manay’ı tedirgin eden gazeteci Özge ise kötü bir sürprizle karşılaşır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.