FİLİNTA 3 ADAM’A FES GİYDİRDİ!

FİLİNTA 3 ADAM’A FES GİYDİRDİ!

Nur Fettahoğlu ve Onur Tuna, Filinta’nın Es Film tarafından programa özel hazırlanan Fes’lerini 3 Adam’a giydirerek, geceye damgalarını vurdular.

Yapımcılığını Es Film’in üstlendiği, TRT’nin sevilen  ilk ve tek Osmanlı Polisiyesi ‘Filinta’ dizisinin başrollerinden oyuncu Onur Tuna ve Nur Fettahoğlu, dün gece Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un sunduğu Tv8 ekranlarının sevilen programı 3 Adam’a konuk oldu. Nur Fettahoğlu ve Onur Tuna, Filinta’nın Es Film tarafından programa özel hazırlanan Fes’lerini 3 Adam’a giydirerek, geceye damgalarını vurdular. 

Programın Filinta ekibinden olan ilk sürprizi Oğuzhan Koç’un ‘Ben Hala Rüyada’ şarkısının Onur Tuna tarafından seslendirilmesiydi.  Filinta’nın setinde, dizinin yönetmeni Gökhan Erkut tarafından çekilen, yine Filinta oyuncularından Cem Uçan’ın da Onur Tuna’ya oyunuyla eşlik ettiği klipte , Oğuzhan Koç’un şarkısı 1800’lerin sonunda Filinta’nın tarihi atmosferinde Tuna’nın sesiyle can buldu.

Videonun ardından Nur Fettahoğlu ve Onur Tuna, ikinci bir sürpriz yaparak, programa damgalarını vurdular.  Es Film’in programın sunucuları için hazırladığı Filinta’nın Fes’lerinden hediye edip, 3 Adam’a giydirdiler. Bu iki sürprizden çok mutlu olan ekip, başlarını taktıkları fes’le programa devam ederken, 3 Adam’dan İbrahim Büyükak, ‘Fes Başıma’ ve ‘Sen benim onu külahıma anlat’ şeklinde fes’ini kullanarak yaptığı esprileriyle seyircileri gülmekten kırıp geçirdi.  

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/hpR4oHCbatI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.