'Filinta'...BİR ÖDÜL DE TIP ÖĞRENCİLERİNDEN GELDİ!‏..

'Filinta'...BİR ÖDÜL DE TIP ÖĞRENCİLERİNDEN GELDİ!‏..

Bu yıl birçok kurum ve organizasyondan ödüller alan, yapımcılığını ES Film’in üstlendiği TRT’nin sevilen dizisi Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisine bir ödül de Tıp öğrencilerinden geldi.

Turgut Özal Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu (TÖBAT) tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Uluslararası Tıp Öğrenci Kongresinde Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ ‘Yılın En İyi Dizisi’ seçildi.

8-10 Nisan arasında, Ankara – Kızılcahamam Swiss International Otel’de gerçekleşen Tıp Kongresine ödülü almak üzere Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizi ekibinin başrol oyuncularından,  Cem Uçan, Hakan Yufkacıgil, Asena Tuğal ve Gülşah Şahin birlikte katıldılar.  

Filinta sever doktor adayları…

Cumartesi gecesi düzenlenen Ödül töreninin ardından ertesi gün Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Türkiye’nin ve dünyanın değişik fakültelerinden uluslararası Bilimsel Kongre Akademi Ödülleri ile birbirinden farklı Bilimsel ve Sosyal workshop programlarına katılan öğrencilerin karşısına çıkan Filinta ekibi söyleşisinde, keyifli anlar yaşandı.

Ünlü oyuncuları karşılarından gören Filinta sever doktor adayları, Cem Uçan, Hakan Yufkacıgil, Asena Tuğal’i soru yağmuruna tuttular. 

Sıkı dizi izleyicileri olan doktor adayları ve öğretim görevlileri, söyleşi sonrasında sevdikleri oyuncularla fotoğraf çektirmek için yarıştılar.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum