'Filinta'... DİZİ EKİBİ SIKI ANTREMANDA !..

'Filinta'... DİZİ EKİBİ SIKI ANTREMANDA !..

Geçtiğimiz sezonun en çok ilgi çeken, sevilen dizilerinden ‘Filinta’ ekibi yeni sezon çalışmalarına sıkı bir şekilde şimdiden başladı.

TRT1 ekranlarında yayınlanan ‘Filinta’ ekibinin iki başrol oyuncusu Onur Tuna ve Cem Uçan,  Kaş’ta yaptıkları tatilin ardından, moral ve enerji depolayarak İzmit’in yolunu tuttular ve yeni sezon için aksiyon çalışmalarına, antremanlara şimdiden başladılar.

Kıskandıran sıkı dostluk..

‘Spider Man, Titanic, Er Ryan’ı Kurtarmak’ ve birçok Hollywood yapımının ‘Second unit’ uzmanı,  aksiyon sihirbazı Dusan Hyska’nın, geçtiğimiz sezon başrol oyuncularını dünya aksiyonu ile yarışır  sahnelere çalıştırdığı başarılı dizi Filinta’nın seyircisini bu sezon yine büyük aksiyon sürprizleri bekliyor. 

Dizinin ‘Filinta Mustafa’sı Onur Tuna ve can dostu ‘Bıçak Ali’ rolündeki Cem Uçan’ın oyunculuk ve özel yaşamlarındaki sıkı dostlukları, dizinin çekimlerine da yansıyarak verimli bir çalışmayı ortaya çıkartmalarını sağlıyor. Geçtiğimiz haftalarda Kaş’ta beraber tatil yapan Filinta’nın yakışıklı aktörleri Onur Tuna, Cem Uçan ve Hakan Yufkacıgil, özel hayatlarında da set ortamlarındaki kadar sıkı ve başarılı bir dostluğa imza atıyorlar. Sektör içinde pek sık rastlanmayan ve görenleri kıskandıran bu dostluk, Filinta’nın başarısına keyifli bir şekilde yansıyor. 

Sevenlerimizle buluşmak için gün sayıyoruz..

İzmit Sekaparktaki platoda, yeni sezon aksiyon çalışmalarına başlayan ve günde birkaç saat aksiyon eğitimi ve antreman yapan aktörler; ‘Sevdiğimiz tür olan polisiye ve dönem işimiz Filinta’nın çıtasını daha da yukarı çıkartmak adına elimizden geleni yapıyoruz. O yüzden şimdiden sıkı çalışmalara başladık.  Dizimizin izleyicileriyle, sevenlerimizle buluşmak için gün sayıyoruz. Sıkı bir çalışma ve sağlam bir kondisyon her zaman karşılığını alır. Biz de tatilimizi çok fazla uzatmadık ve  yeni sezon izleyenlerimizin karşısına antremanlı ve sıkı çıkmak için şimdiden çalışmalara başladık. Onları çok özledik. Bu yıl Filinta severleri büyük sürprizler bekliyor’ diyorlar. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.