FİLİNTA MUHTEŞEM BİR SEZON FİNALİ İLE  OYUNU BİTİRDİ!

FİLİNTA MUHTEŞEM BİR SEZON FİNALİ İLE OYUNU BİTİRDİ!

ES Film’in yapımcılığında TRT ekranlarına gelen dönem aksiyonu, Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’, dün gece tarzına yakışır, şaşırtıcı ve gelecek sezona kadar seyircisini merakla bekletecek bir sezon finaliyle ekrana geldi.

Türk televizyonlarına yeni bir soluk ve iki sezon ekrana getirdiği Filinta projesiyle yurt içi ve yurt dışında seyircinin ve basının dikkatlerini çeken ES Film, yeni sezonda, Sultan Abdülhamid Han ‘Ulu Hakan Çağı’ ile yine TRT ekranlarında eski ve yenilenecek muhteşem kadrosu ve seyircinin nabzını tutacağı yeni macerasına, kaldığı yerden devam edecek.   

Çalışmalara hemen başlanacak…

Filinta, 2014 Aralık ayında başladığı ilk sezonunda;  Filinta ‘Bir Osmanlı Polisiyesi’ olarak Filinta Mustafa’nın hikâyesi ile İstanbul içindeki suç ve teşkilat dosyalarını Osmanlı dönemi polisiyesi bakışıyla ekrana getirmişti. 

İkinci sezonla birlikte hikâyesi, aksiyonu ve renkli kadrosunu daha da büyüterek Osmanlı’nın son dönemi ‘Abdülhamid Han’ dönemine giriş yapan ve ülkeler arası siyaset ve savaş dönemi kaosunu anlatan, Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’, dün gece sezon finalini yaptı.

Yeni sezonla birlikte Sultan Abdülhamid Han ‘Ulu Hakan Çağı’ ile yeni bir döneme ve tarihe giriş yapacak olan ES Film, sezon finalinin ardından, yakın bir zamanda yeni projenin ön hazırlıklarına başlıyor.

Yönetmenliğini Osman Kaya’nın yaptığı, senaryosunu Ali Can Yaraş’ın üstlendiği Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisinin sezon finaline; Abdülhamid Han’ın Osmanlı’nın Rusya ile olan savaş kararının onayı ve ülkelerin Osmanlı'yı yok etmek isterken kendi aralarındaki çıkmazları ile dizinin önemli karakterlerinin sırayla ölümü imza attı.

Diziye dün gece ölerek veda edenler…

Dizinin sezon finaliyle birlikte seyircinin sevdiği karakterler de diziye veda ettiler… Bu isimler arasında seyircinin çok sevdiği ve sosyal medyada üzüntüyle veda ettiği ünlü sanatçılar arasında; Nur Fettahoğlu (Süreyya), Berrak Tüzünataç (Farah), Hazım Körmükçü (Akbar Eyyam), Asena Tuğal (Leyla), Ufuk Kaplan ( Feriha Nur), Birsen Dürülü (Dadı), Mert Aygün (Gardiyan Fethi) yer aldı.  

Yeni sezonda büyük sürprizler seyircisini bekliyor!

Dizinin finalinde ucu açık bırakılan karakterlerin hangilerinin devam edeceği konusunda şu anda bir açıklama yapmayan ES Film, yeni sezonla birlikte eski deneyimli ve sevilen kadrosundaki oyuncularıyla ve yenilenecek bomba gibi kadrosuyla yine TRT ekranlarında seyircisiyle buluşacağın müjdeliyor.

Başrollerinde, Onur Tuna, Berrak Tüzünataç, Nur Fettahoğlu, Cem Uçan, Suavi Eren, Hakan Yufkacıgil, Asena Tuğal, Kamil Güler, Ercan Demirel, Ebubekir Öztürk, Birsen Dürülü, Engin Yüksel, Uğur Yıldıran, Yiğit Uçan, Mustafa Yıldıran, Uğur Taşdemir, Ufuk Kaplan, Hakan Kurtaş, Demet Tuncer, Alper Yakıcı, Berk Güneşberk,  Uğur Uludağ, Hazım Körmükçü, Kıvanç Kılınç, Sedat Mert, Kutay Köktürk, Aybars Taştekin, Ferdi Yıldız, Yaşar Aydınlıoğlu, Gürkan Aytekin, Çağatay Atasagun, Orkun Gülşen, Ayhan Işık ve Ulvi Alacakaptan’ın yer aldığı Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’,  muhteşem bir sezon finaliyle dün gece TRT 1’ ekranlarına veda etti!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.