FİLİNTA SETİNE ANLAMLI ZİYARET!

FİLİNTA SETİNE ANLAMLI ZİYARET!

TRT’nin sevilen dizisi Filinta, KOÇ-DER’in (Kocaeli Otizmli Çocuklar Derneği) otizmli çocuklarını, gençlerini aileleri ve Dernek Başkanı Özel İlkin Kılıçaslan ile birlikte ağırladı.

 

 

ES Film’in yapımcılığını üstlendiği TRT’nin sevilen dizisi Filinta, Nisan-Dünya Otizm Ayı Farkındalık etkinlikleri çerçevesinde, ‘Farkındayız ve onların yanındayız’ sloganıyla, KOÇ-DER’in (Kocaeli Otizmli Çocuklar Derneği) otizmli çocuklarını, gençlerini aileleri ve Dernek Başkanı Özel İlkin Kılıçaslan ile birlikte ağırladı.

Yaşları 8 ila 22 yaş arasında değişim gösteren KOÇ-DER Otizmli çocukların ve gençlerin Filinta seti ziyaretinde, dizinin kötü karakteri Yüce Efendi Kenan Miloş olarak bilinen usta oyuncu Suavi Eren, özel hayatında da destek verdiği sosyal sorumluluklar çerçevesinde, bu ziyarette onları yalnız bırakmadı.

Farkındayım ve insani bir görev olarak onların daima yanındayım, onları çok seviyorum. ’ diyen usta sanatçı, hem Otizm konusuna dikkat çekerek, hem de bir sanatçı ve insan olarak farkındalığıyla böylesi önemli bir günün duyarlılığına imzasını attı.

KOÇ-DER Başkanı Özel İlkin Kılıçaslan, kendilerinin yanında olan Suavi Eren’e, derneğin Otizmli çocuklarının ve gençlerinin yaptığı el sanatları objeleri hediye ederek, sanatçının duygulu anlar yaşamasına sebep oldu. 

KOÇ – DER Başkanı, ‘Filinta dizisini severek ve gerçekten tarihimizden gerçekçi parçalar bularak izliyoruz ve takip ediyoruz.

Başta böylesi güzel bir dizi ile bizleri buluşturan TRT Genel Müdürü Şenol Göka’ya,  Filinta dizisi ekibine, yapımcılarınıza, oyuncularınıza ve özellikle de bugün de bizden desteklerini esirgemeyen, yanımızda olan sanatçı Suavi Eren’e şükranlarımızı sunuyoruz.

Biz, hayatımızda bizlerin bir parçası olan Otizmli çocuklarımızın kişisel ve ruhsal gelişimleri için daima onları mutlu edecek ve sosyalleşecekleri platformlarda yer almalarını sağlıyoruz.

Onların yaşam içinde kopuk olmamaları ve bütün insanların da bu farkındalığa sahip olarak bizlerin yanımızda olması adına elimizden geleni yapıyoruz.  Sevgi ve ilgi ile el ele onları mutlu ediyoruz.

Böylesi önemli bir buluşmada bizleri çocuklarımızı mutlu ederek gerçekten çok önemli bir buluşmaya imza attınız. Teşekkür ederiz.’ 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.