Filiz Akın...EFSANE OYUNCUNUN DEV FOTOĞRAF SERGİSİNE YOĞUN İLGİ!..

Filiz Akın...EFSANE OYUNCUNUN DEV FOTOĞRAF SERGİSİNE YOĞUN İLGİ!..

Filiz Akın, bir AVM'nin kendisi için yaptığı 4.500 adetlik dev fotoğraf sergisini duygulanarak , hayranlarının katılımı ile açılışını gerçekleştirdi.

Sergi  açılışında Filiz  Akın  "bugün  buruk  bir  gün  sabahleyin  Oya Erdoğan’ın  durumunu  öğrendim vefatına  çok üzüldüm  çokta  yakın  arkadaşım  değildi ama  meğerse  ne kadar  çok  seviyormuşum ,  biraz  duyguluyum kusura  bakmayım çok  büyük  bir  neşe  içinde  olamıyorum  çok etkilendim , sergi  için nasıl  teşekkür  edeceğimi  bilemiyorum . "diyerek duygularını dile getirdi.

Kale  Avm  merkez  müdürü Bülent  Karataş, Oya  Aydoğan’ın  ailesi  kabul  ederse eğer  Oya  Aydoğan  anısına  dev bir  fotoğraf  sergisi  yapmak istediklerini  belirtti. 

Filiz  Akın  dev fotoğraf  sergisinin  açılışında bu kadar çok eski fotoğraf  beklemediğini belirterek hayranlıkla  sergiyi  1  saat  gezdi ve kendi  fotoğraflarını  Lösemili çocukları yaşatma ve Bir Umut  Derneği yararına  satın aldı. 

Sergide Akın’ın hayranlarından gelen 1.265 fotoğrafla birlikte toplam 4.500 adet fotoğraf  ve sergide ayrıca; Akın’ın filmden kareleri de yer  alıyor, 

26.000 m2’lik  alanın, tüm koridorları, mağaza  vitrinlerinin, Akın’ın   fotoğrafları  ile  renklendi, Setlerden galalara, gazete küpürlerinden film afişlerine  en özel  karelerinin tüm Avm’yi süslendiği sergi ;1  ay boyunca  ziyaretçiler  açık olacak .

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.