Filiz Taçbaş... ADLİYE KORİDORLARINDA NEDEN FENALAŞTI?..

Filiz Taçbaş... ADLİYE KORİDORLARINDA NEDEN FENALAŞTI?..

Kendisine zorla senet imzalattığı iddiasıyla yargılanan sanıkların beraat kararının ardından oyuncu Filiz Taçbaş, adliye koridorunda sinir krizi geçirdi.

Ünlü oyuncu  Filiz Taçbaş, kendisine zorla senet imzalattığı gerekçesiyle yargılanan iki sanığın beraat etmesi üzerine adliye koridorunda sinir krizi geçirdi.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın hazırladığı iddianameye göre gençlik yıllarında özel fotoğraflar çektiren ünlü oyuncu  Filiz Taçbaş, sitelerde yer alan bu fotoğraflarından rahatsız oldu. Bunun üzerine, internetteki fotoğraflarının kaldırılması için bir bilgisayar uzmanıyla anlaştı. Muhammed K., yüklü bir miktar karşılığında Taçbaş ile anlaşarak fotoğrafları siteden kaldırdı.


TEHDİT ETTİTEREK İMZALATTILAR

Fakat sunucusu olmak için anlaştığı programdan alacağı ücrete güvenen ünlü oyuncu Taçbaş'ın anlaşması iptal edilince parayı ödeyemedi. Bunun üzerine Muhammet K. arkadaşıyla birlikte  Filiz Taçbaş'a kızının yanında zorla senet imzalattılar. İddiaya göre senedi imzalamayı kabul etmeyen ünlü oyuncuyu, "Yaşadığın yeri biliyoruz. Kızını sağlığını düşünüyorsan imzalarsın" şeklinde tehdit ederek senedi imzalattılar. Daha sonra Taçbaş kendisine zorla senet imzalattıkları gerekçesiyle şüphelilerden şikayetçi oldu. Muhammed K. ve arkadaşı  Fatih Ö. hakkında "yağma" suçundan dava açıldı.


İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya şikayetçi Filiz Taşbaş, tutuksuz sanık  Mehmet Fatih Taşçı ve taraf avukatları katıldı.

ELİNİ MASAYA VURUP AĞLADI

Filiz Taçbaş avukatı aracılığıyla mahkemeden söz isteyerek şöyle konuştu, "Biraz sinirlerim bozuk kusura bakmayın. Sanık beni kızımın yanında tehdit ederek zorla söz konusu belgeyi imzalattırdı. Ben bir anne olarak o durumda ne yapabilirdim" dedi. Bu sırada göz yaşlarına hakim olamayan Taçbaş hıçkırıklara boğuldu. Elini masaya vurarak sanığa bağırmaya başlayan Taçbaş mahkeme başkanının kendisini uyarması üzerine, "kusura bakmayın Ben sadece size sığındım. Buraya gelirken sakinleşmek için ilaç aldım" dedi.

"KENDİSİ OYUNCU SÜSÜ KELİMELER KULLANIYOR"

Sanık  Mehmet Fatih Taşçı ise son sözünde, "ben müştekiden zorla senet almış değilim. Suçsuzum beraatimi talep ediyorum" dedi.

Mahkeme kararında sanıklar Muhammet Mustafa Kobazoğlu ve sanık  Mehmet Fatih Taşci'nin üzerlerine atılı yağma suçundan yeterli delil bulunamadaığını belirterek beraatlerine karar verdi.

BAYGINLIK GEÇİRDİ

Bu sırada mahkemenin kararını duyan  Filiz Taçbaş duruşma çıkışında mahkemenin kararına isyan ederek gözyaşlarına hakim olamadı. Sinir krizi geçiren Taçbaş duruşmanın kapısında baygınlık geçirdi. Avukatının ve basın mensuplarının yardımıyla sedyeye taşınan Taçbaş daha sonra adliye içerisindeki sağlık kuruluşuna götürüldü.

RIZA BABA'NIN EŞİNİ CANLANDIRMIŞTI

Taçbaş, Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan  Arka Sokaklar dizisinde  Rıza Baba'nın eşini canlandırıyordu. Ancak ünlü oyuncu daha sonra dizi ekibinden ayrılmıştı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.