'Fosforlu Cevriye'... BU KEZ "BÖBREK VAKFI " YARARINA SAHNELENDİ!..

'Fosforlu Cevriye'... BU KEZ "BÖBREK VAKFI " YARARINA SAHNELENDİ!..

Suat Derviş’in Fosforlu Cevriye romanından Tuncer Cücenoğlu tarafından sahneye uyarlanan oyun, Türk Böbrek Vakfı yararına Kenter Tiyatrosu’nda sahnelendi.

Başrollerini Ayça Varlıer ve Fatih Sönmez’in paylaştığı, Pınar Yıldırım, Mert Carim, Ece Duran ve Cem Güler’in sahne aldığı oyunda,  3 saat boyunca sergiledikleri performansla  izleyicilerden tam not aldı.

Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk ve Yönetim Kurulu Üyesi Seval Ermiş’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyona 450 kişilik kalabalık bir grup katıldı.

Vakfa destek olmak amacıyla oyunu izlemeye gelenler arasında  Mehmet – Selda Topal,  Irmak Ünal ve eşi Emre Karabacak, Tuğba Melis Türk, Figen- Hayati Babaoğlu, Merve Büyüksaraç, Canan Yaka, Şule Ardgüder,  Sibel Vatandost,  Murat Han ve Ayşe Akın gibi çok sayıda ünlü isim de hazır bulundu. 

BAŞKAN TİMUR ERK’E SAHNEDE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ!

Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk’e oyun bitiminde bir de doğum günü sürprizi yapıldı. Oyunun sonunda Ayça Varlıer’in “Bugün, koca yürekli Başkan’ın doğum günü, bizim de kendisine küçük bir sürprizimiz var” diyerek sahneye üzerinde “Mutlu Yıllar Böbrek Baba” yazan bir pasta getirdi. 

Yapılan jest karşısında şaşıran Timur Erk ise; “30 yıldır vakfın başkanlığını sürdürüyorum, 40. yaşımı sahnede sizler gibi değerli oyuncular ve kıymetli vakıf dostlarıyla kutlamak benim için çok özel oldu” diyerek salonu kahkahalara boğdu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.