Fuat Sarkız.. LÜBNAN'DA TASARLADI, KIBRIS'TA SERGİLEDİ!

Fuat Sarkız.. LÜBNAN'DA TASARLADI, KIBRIS'TA SERGİLEDİ!

Lübnanlı ünlü modacı Fuat Sarkız Kıbrıs’ta defile düzenledi

Arap modacı Lübnan’lı Fuat Sarkız’ın Kıbrıs’ta düzenlediği defile büyük ilgi gördü. Modacının defile finalinde Serdar Ortaç sahneye çıktı…

Fashion TV Türkiye temsilcisi Enis Onat’ın Girne Rocks Hotel’de düzenlediği defilede Lübnan’lı modacı Fuat Sarkız rüzgarı esti.  Dünyaca ünlü haute couture tasarımcısı Zuhair Murad’ın tahtına en büyük  aday olarak gösterilen Lübnanlı modacı Fuat Sarkız yeni hazırladığı ilkbahar-yaz 2015 koleksiyonu ile dikkatleri üzerine çekti. Lübnan ve dünyanın çeşitli ülkelerinde önemli isimleri giydiren modacının İstanbul’da da bir showroom’u biliniyor.

Kıbrıslı moda meraklılarının büyük ilgisini çeken defilede Mehmet Ali Erbil sunuculuk yaparken defileyi izleyenler arasında Tarık Ünlüoğlu ve eşi Gülenay Kalkan, Hande Ataizi’ne benzerliği ile dikkat çeken Lübnanlı tasarımcı Reda Jinan da vardı.

Serdar Ortaç ‘tan konser

Defilenin finalinde ise Serdar Ortaç konseri vardı. Sanatçı defilenin yapıldığı podyumda dansçıları ile birlikte sahne alırken giydiği kırmızı renkli desenli ceketi ile de dikkatleri üzerine çekti.

 

https://www.magazinkolik.com/lubnanda-tasarladi-kibrista-sergiledi-29g.htm

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.