Fulin... KAZAKİSTAN'DA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK!

Fulin... KAZAKİSTAN'DA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK!

Tarihi İpek yolu ülkeleri arasında bulunan 9 ülkenin katılımı ile 30 Eylül 2017 tarihinde Kazakistan'da "Silk Way Star" isimli televizyon müzik yarışmasında üklemizi Fulin temsil edecek.

Tarihi İpek yolu ülkeleri arasında bulunan 9 ülkeden Çin, Tadjikistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan, Kazakistan, Azerbaycan, Gürcistan ve Türkiye’nin katılımı ile 30 Eylül 2017 tarihinde Kazakistan'da "Silk Way Star" isimli televizyon müzik yarışması gerçekleşecek.

Bu yarışmada yeteneği ve cesareti ile Türkiye’yi genç sanatçı Fulin temsil edecek. Süper Kahraman isimli şarkısı ile ününe ün katan Fulin Youtube da 6.000.000 a yakın tıklanmışTI.

“Silk Way Star” yarışması 9 ülkede yayına girecek. 12 bölümden oluşan yarışmanın Türkiye yayın partneri DreamTurk TV olacak.

 

ÜNLÜ POPÇU FULİN,  İPEK YOLU ÜLKELERİ İLE MÜZİK MEDYASINI BİRLEŞTİRME YOLUNDA

 

Kazakistan devletinin çok önem verdiği bu projenin yapımı Kazakistan’ın en büyük yapım şirketi “Adam Media Group”a aittir. Türkiye organizasyon ayağını ise Gönenay Ajans üstlenmiştir. Yarışmanın amacı tarihi ipek yolu ülkeleri arasında müzik medyasının birleşmesi ve büyümesidir.

 

Fulin, Tarkan’ın "Şımarık" şarkısı ile "İpek Yolu Yıldızı" yarışmasını kazanmak için ilk adımını atıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.