FUTBOLUN, İŞ DÜNYASININ VE TELEVİZYONUN YILDIZLARI TOÇEV İÇİN BULUŞTU…

FUTBOLUN, İŞ DÜNYASININ VE TELEVİZYONUN YILDIZLARI TOÇEV İÇİN BULUŞTU…

Yirmi yıldır okuma istekli çocukları eğitim hayatları boyunca destekleyen TOÇEV, Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Mehmet Topal’ın katkıları ile Türkiye’nin birçok ilinden gelen çocuklar ve ailelerini iftarda buluşturdu.

Rumelihisarı’ndaki  bir mekanda gerçekleşen iftara ünlüler yoğun ilgi gösterdi. Ünlü işadamı Ali Koç, Erkan Petekkaya, Emre Kızılırmak, Sema Öztürk, Fatma Toptaş, Melis Babadağ, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Güzel, Saruhan Hünel, Elif Ece Uzun, Cem Cücenoğlu, Hakan Bilgin  ve kariyerini Roma’da sürdüren Salih Uçan’ın hazır bulunduğu iftara TOÇEV’in destek verdiği Adıyaman, Mardin, Ankara ve İstanbul’dan katılan çocuklar ve aileleri katıldı. 

Çocuklar hayranı oldukları futbolcu ve oyuncularla sohbet edip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.TOÇEV Başkanı Ebru Uygun yaptığı konuşmada geceye katılanlara teşekkür edip “Vakıf olarak kurulduğumuz günden bu yana çocuklarımızın eğitimine verdiğimiz değer kadar, onların sosyal bireyler olarak yetişmesini de önemsiyoruz. Bu nedenle çocuklarımızın katıldığı bu etkinlik bizim için çok önemli. Özellikle de şehir dışından gelen çocuklarımızın, iftar yemeğinin yanı sıra İstanbul’u gezme şansı bulacak olması etkinliğe artı değer katıyor. Başta Sayın Mehmet ve Selda Topal çifti olmak üzere diğer tüm destekçilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Çocuklarla tek tek ilgilenen ve dakikalarca hepsiyle ayrı ayrı hatıra fotoğrafı çektiren Ali Koç, onları Rahmi Koç Müzesi’ne davet edip “Birlikte gezelim” teklifinde bulundu. Çocuklar bu teklifi büyük bir sevinçle kabul etti.

Tüm çocuklarla yakından ilgilenen Koç, onlara hayata dair tavsiyelerde bulunurken, futbolla ilgili gelen sorular üzerine “futbol iyi bir spor dalıdır, sporda şiddet değil, dostluk olur, hangi takımlı olursanız olun, önce dostluk olduğunu unutmayın” diyerek sporda dostluk ve kardeşliğe  dikkat çekti. 

İftara Adıyaman’dan katılan ilköğretim öğrencisi minik Esra’ya da doğum günü sürprizi yapıldı. Gelen pasta ile şaşkınlığa uğrayan Esra, alkışlar eşliğinde pastasını kesti. Minik Esra’yı kutlayan Ali Koç, “Doğum günün olduğunu önceden bilseydim sana güzel bir hediye alırdım, ancak benim için çok kıymetli olan bu rozeti doğum günün anısına sana vermek istiyorum diyerek Atatürk’lü Fenerbahçe rozetini Esra’ya taktı.

Oyuncu Fatma Toptaş ise, Kolundan çıkardığı bilekliği minik Esra’ya hediye etti. 

Ekranların sevilen oyuncuları Melis Babadağ, Yağmur Tanrısevsin, Fatma Toptaş, Cem Cücenoğlu ve Emre Kızılırmak çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı. Dönüşümlü olarak tüm masaları tek tek dolaşan oyuncuları çocuklar soru yağmuruna tutarken bol bol fotoğraf çektirdiler. 

Fenerbahçe taraftarı bir miniğin isteğini kırmayan Mehmet Topal,  Salih Uçan ve Ali Koç, onun için aynı formaya imza atarak küçük taraftarı sevince boğdu. Gece sonunda tüm ünlüleri alkışlayan çocuklar, ilk kez geldikleri İsanbul’da hayat boyu unutulmayacak bir akşam geçirdiklerini belirterek tüm ünlülere teşekkür etti. Minikler İstanbul’u gezecekleri 2 günlük programın heyecanı ile geceden ayrıldılar.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.