FUTBOLVAKTİ.COM YAYINDA!

FUTBOLVAKTİ.COM YAYINDA!

Yaklaşık 11 yıldır internet spor medyasında görev yapan İlker Ezibay yepyeni bir site ile futbol severlerin karşısına çıktı.

Türkiye’nin yeni futbol haberleri sitesi FutbolVakti.com, internet dünyasındaki yerini aldı.

Ali Ekrem Dinkçioğlu’nun yatırımcılığını yaptığı, ve İlker Ezibay’ın Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlendiği site, bu ekibin tecrübesi ile yayın hayatına başladı.

CANLI MAÇ YAYINLARI, ÖZETLER VE GOLLER FUTBOL VAKTİ’NDE

FutbolVakti.com’da öncelikle Türk futbolu olmak üzere dünyanın her yerinden futbol haberleri, gol videoları, maç özetleri ve canlı maç yayınlarına erişebileceksiniz.

GENÇ VE DİNAMİK KÖŞE YAZARLARI EKİBİ

Köşe yazarlarını da genç ve dinamik isimlerden seçen Futbol Vakti, kısa süre sonra bomba yazılarla okurlarına ulaşacak.

ÖZEL HABERLER, BOMBA SES KAYITLARI

Öte yandan FutbolVakti.com’da çok yakında birbirinden bomba özel haberler, özel röportajlar ve ses kayıtları da takipçilerle buluşacak.

TEST YAYININDA 78 FARKLI ÜLKEDEN, 215 BİNİ AŞKIN ZİYARETÇİ

7 Temmuz’dan bu yana test yayınlarını sürdüren FutbolVakti.com, o günden bugüne tam 78 farklı ülkeden 215 bin 703 tekil ziyaretçiye erişti.

FUTBOL VAKTİ’NİN MİSYONU

Türk futbolunun internetteki yeni sesi olmaya hazırlanan FutbolVakti.com, okurların sesi olup, haberlerde gerçekleri yansıtarak doğru habercilik misyonunu da yerine getirmeyi hedefliyor.

FUTBOL VAKTİ’NİN VİZYONU

FutbolVakti.com Türkiye’nin yeni futbol sitesi olma yolunda ilk adımlarını tecrübeli bir ekip ve güçlü bir geçmişle atıyor. FutbolVakti.com, futbol piyasasında söylenmeyenleri söylemek, yazılamayanları yazmak, doğruya ilk ulaşan olmak vizyonuyla yola çıktı.

KURUCULARIN AÇIKLAMALARI

Sitenin yatırımcısı ve İmtiyaz sahibi Ali Ekrem Dinkçioğlu “Türkiye için Futbol Vakti diyoruz ve önemli hamlelerle geliyoruz. Dinamiğiz ve her şeyden önemlisi vizyonumuza güveniyoruz.

Yatırımlarımızı da buna göre yapıyor, neredeyse günlerdir uyumadan çalışıyoruz” derken, Genel Yayın yönetmeni İlker Ezibay ise yaptığı kısa açıklamada “Sektördeki 11 yıllık birikimimi ve deneyimimi FutbolVakti.com için kullanmaya hazırım.

Çok kısa sürede ülkemizin en çok okunan futbol haberleri sitesi olmayı hedefliyoruz. Bunun için kurulduğumuz günden beri 7/24 çalışıyoruz desek yeridir. Sizler vasıtasıyla da en büyük gücümüz olan okurlara sesleniyor ve bizleri takip etmeye davet ediyoruz.

Sitemize FutbolVakti.com adresinden, sosyal medya hesaplarımıza da @FutbolVaktiCom ‘dan ulaşabilirler” dedi.

PARLAK VE BAŞARILARLA DOLU BİR KARİYER

Ezibay, sektöre editör olarak giriş yapmış, ardından Maraton, Haber 1903 ve Ensonhaber gibi internet medyasının önemli kuruluşlarında Genel Yayın Yönetmenliği ve Haber Müdürü görevlerini üstlenmişti. Çalıştığı her internet sitesi “Yılın sitesi” ödüllerini almıştı.

Öte yandan kısa bir dönem, Radyospor’da spor gündemi üzerine yayınlanan bir programın da moderatörlüğünü yapmıştı. O dönemde Radyospor “Altın Mikrofon” ödülünü de almıştı.

İlker Ezibay futbol haberciliğinde yüzlerce özel habere imza atmış ve birçok haberi hem televizyonlarda, hem Türk gazetelerinde hem de Avrupa’nın önde gelen spor gazetelerinde sık sık yayınlanmıştı.

EVDE KURDUĞU SİTESİNİ AMERİKAN - TÜRK ORTAKLI BİR ŞİRKETE SATTI

Son olarak 2010 yılında bir akşam evde otururken kurduğu Maça Doğru isimli web sitesini hızlı bir şekilde büyüterek, 2015 yılında Amerika’da da ofisleri bulunan Türk ortaklı bir şirkete satmış ve her internet sitesi sahibinin rüyalarından birini gerçekleştirmişti.

 İlker Ezibay Macadogru.com.tr’yi sattığında, site günlük 300 bin tekil hite sahipti ve Türkiye’nin en değerli 100 internet markasından biri konumundaydı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.