Gaddar... DAĞHAN LEYLA'YI BULABİLECEK Mİ?

Gaddar... DAĞHAN LEYLA'YI BULABİLECEK Mİ?

Senaryosunu Hürer Ebeoğlu'nun kaleme aldığı dizi, askerlik görevini sürdürürken yaşadığı travmatik olayın ardından memleketine dönen ve burada gaddar bir tetikçiye dönüşen Dağhan'ın hikayesini anlatan Gaddar, 15 Mart Cuma günü 9. bölümüyle saat 20.00'de Now TV'de...

Leylâ, gözlerinin önünde Dağhan’ın adamları öldürmesi üzerine ondan korkmaya ve güvendiği bu adamın kim olduğunu sorgulamaya başlar. Bulduğu ilk fırsatta Dağhan’ın elinden kurtulur.

Bilgisayarı bulmadan bu işten kurtulamayacağını anlayınca babasının güvendiği bir dostundan bilgi almaya gider. Yardım için çaldığı o kapı da başına yeni belalar açar. Dağhan Müdür’ün de desteğiyle Leylâ’yı bulabilmek için uğraşır.

Enver’in tutuklanmasıyla evde olaylar giderek büyür. İnsanlara rezil olmak bir yana Davut kızının hayatından şüphe duyduğu için artık evlilik işinden tamamen vazgeçer ve Yağmur’u da buna ikna etmeye çalışır.

Bu mevzu Fatma ve Davut arasındaki ihanet gerginliğinin de harlanmasına neden olur. Enver hapse düşmekten kurtulmak için babasına karşı son kozunu kullanır.

Oya ve Ekber arasında düğünde kurulan yakınlık artarak devam eder. Bu yakınlık Enver’in dikkatini çekince Aydan’dan babasının açığını bulabilmek amacıyla yardım ister.

Dağhan ve Enver güçlerini birleştirip Ekber Baltacı’yı öldürebilmek için plan yapmaya başlarlar. Gürkan elindeki kanıtlarla Dağhan’a dair bir iz bulmak için Leylâ’nın peşine düşer. Onun da vasıtasıyla babasının ölümünü araştırmaya başlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.