Game Kudra... GÖSTERİ DÜNYASINA YENİ BİR SOLUK!..

Game Kudra... GÖSTERİ DÜNYASINA YENİ BİR SOLUK!..

Game Kudra, gösteri dünyasında yenilikçi bakış açısı ve planlı bir kariyer yönetimiyle, stratejik iletişim danışmanlığı ve menajerliğini yapmaya başladığı oyuncular ile hizmet vermeye başladı.

Uzun yıllardır, markalara ve sanatçılara stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti sunan, onları dijital medyanın sınırsız nimetleriyle buluşturan Game Kudra, müzik sektöründe verdiği menajerlik/iletişim hizmetlerinin yanı sıra şimdi de gösteri dünyasının başka bir dalında çalışmalarına başladı.

Kariyerlerinde emin adımlarla ilerlemek isteyen oyunculara menajerlik, yapımlarında sürdürülebilir reytingi hedefleyen yapım firmalarına da danışmanlık vermeye başladı. 

Game Kudra İletişim Topluluğu, kariyer yönetiminin önemine inanan, istikrarlı başarıya değer veren ekibiyle, film/dizi/tiyatro oyuncularına menajerlik ve kariyer danışmanlığı yapmaya başladı.  

Televizyon ve sinema dünyası için uzun yıllardır analiz, araştırma ve danışmanlık yapan Game Kudra ekibi, bu deneyimlerini yurt dışına açılmayı hedefleyen yapımcı ve oyuncularla da paylaşmaya başlıyor.

İlk günden adımları doğru planlanmış ve sizi en hızlı şekilde başarıya taşıyacak olan yolda, Game Kudra pusulanız olmaya hazır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.