Game of Thrones... FENOMEN DİZİYE, TÜRKİYE'DEN EN ÇOK HANGİ OYUNCU YAKIŞTIRILDI?..

Game of Thrones... FENOMEN DİZİYE, TÜRKİYE'DEN EN ÇOK HANGİ OYUNCU YAKIŞTIRILDI?..

Milyonları ekran başına kilitleyen Game of Thrones uzun bir bekleyişin ardından izleyicisiyle buluştu.

Dünyaca ünlü Game of Thrones dizisi yeni sezonuyla ekranlara döndü. Dizinin hayran kitlesini unutmayan lider e-ticaret platformu GittiGidiyor, sosyal anket servisi Poltio işbirliğiyle 10-14 Temmuz tarihleri arasında Game of Thrones temalı bir anket düzenledi. Bir yılı aşkın süredir 7. sezonun başlamasını bekleyen izleyiciler, ABD yapımı diziye Türkiye'den en çok yakıştırdığı oyuncuları seçti.

İzleyicilerin “Hangi ünlünün Game of Thrones dizisinde oynamasını isterdiniz?” sorusuna verdiği cevaplara göre Haluk Bilginer yüzde 31 oranında oy alarak birinci oldu. Toplam 4760 oy kullanılan ankette, Bilginer'i yüzde 20'lik oy oranıyla Kıvanç Tatlıtuğ takip etti. Çetin Tekindor'un yüzde 12'lik oy oranıyla üçüncü olduğu ankette, Beren Saat yüzde 11, Burak Özçivit yüzde 9, Serenay Sarıkaya ve Tuba Büyüküstün yüzde 7, Kerem Bürsin ise yüzde 3 oranında oy aldı.

Game of Thrones hayranlarına özel birçok ürünün satışını gerçekleştiren GittiGidiyor'da, giyimden aksesuara, mutfak ürünlerinden ev dekorasyona, ofis ve kırtasiye malzemelerinden oyuncağa kadar uzanan 1.400'ü aşkın temalı ürün bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.