Ganira Paşayeva... AZERBAYCAN`LI MİLLETVEKİLİ 2 KİTABINI BİRDEN TANITTI!...

Ganira Paşayeva... AZERBAYCAN`LI MİLLETVEKİLİ 2 KİTABINI BİRDEN TANITTI!...

Azerbaycan Milletvekili, Ganire Paşayev`nın "Allah Seven Kalplerdedir" ve "Aşk Başka" adlı kitaplarının tanıtımı İstanbul Levent`teki Edition Otel`in terasında özel bir tanıtım galasıyla gerçekleşti.

Karabağ ile ilgili çalışmalarıyla dikkat çeken, Azerbaycan Milletvekili Ganira Paşayeva'nın çıkardığı iki kitap tanıtıldı. Yazar, kitaplarından elde edilecek gelirin tamamını yoksul kız çocuklarının eğitimi için harcayacak.

Karabağ ve Ermeni meselesi konusunda sert ve tavizsiz açıklamaları ile tanınan Azerbaycan Milletvekili, Ganire Paşayev'nın "Allah Seven Kalplerdedir" ve "Aşk Başka" adlı kitaplarının tanıtımı İstanbul Levent'teki Edition Otel'in terasında özel bir tanıtım galasıyla gerçekleşti.

Tanıtıma, ünlü sanatçı Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre, Cemal Safi,ünlü sinema sanatçısı Oya Aydoğan, gazeteci Abbas Güçlü ve eşi, Erkan Özerman, Günay Musayeva, Güneri Civaoğlu, TRT Yapımcısı Hüseyin Başusta, Bora Gencer, Belma Döner Akyüz, Nursaç Doğanışık, www.magazinkolik Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur, J'adore Firmasının sahipleri Nezahat-Orhan Kayışkan çifti ve oğulları Berat Kayışkan,magazinci.com sitesi sahibi Nurettin Soydan, Organizatör Tülin Ülker, işadamı ve birçok değerli konuk katıldı.

Milletvekili Ganire Paşayeva gelen konuklara özel ilgi gösterdi. Gece sonunda gelen konuklarla hatıra fotoğrafı çekildi.

İlerleyen saatlerde aynı Otelin içinde bulunan Cipriani Restaurant'da toplanan Paşayeva'nın ailesi ile çok yakın dostları eğlenceli bir yemeğe katıldılar... Burada aynı güne denk gelen 40. Yaşgünü pastasını üfleyen Ganira Paşayeva, mutlu olduğunu ifade etti...

Daha sonra da Bora Gencer, piyanonun başına geçip, adeta bir kadınlar korosu oluşturdu... Daha çok Azeri şarkıları seslendiren Gencer'e başta Ganira Paşayeva ve kız kardeşi Kemale Paşayeva olmak üzere orada olan tüm kadınlar eşlik etti...

İŞTE EFSANE ŞAİR CEMAL SAFİ'NİN GÖRÜŞLERİ;

AFTER PARTİDEN GÖRÜNTÜLER;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.