Geçmişteki Sır... BOSNA HERSEK’TE VİZYONA GİREN İLK TÜRK FİLMİ OLACAK!

Geçmişteki Sır... BOSNA HERSEK’TE VİZYONA GİREN İLK TÜRK FİLMİ OLACAK!

Bosna Hersek’te 1992 - 1995 yılları arasında yaşanan savaş nedeniyle etkisi günümüze taşınan hüzünlü bir hikayeyi konu alan ‘Geçmişketi Sır’ filmi izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor…

Başrollerini Serkan Şenalp, Natasa Petrovic ve Emir Hadzıhafızbegovic’in üstlendiği ‘Geçmişteki Sır’ filmi 17 Kasım’da Türkiye’de vizyona giriyor.

Kadrosunda Ufuk Bayraktar, Haluk Piyes, Suzan Kardeş, Meral Çetinkaya, Arif Erkin, Haldun Boysan, Sabriye Kara, Mine Teber, Maja Juric, Amila Terzimehic gibi güçlü isimleri barındıran film Türkiye’de vizyona girdikten sonra, Bosna Hersek’te de vizyona giren ilk Türk filmi olarak orada izleyiciyle buluşacak.

Festival yolculuğuna İtalya’nın Napoli Film Festivali ile başlayıp, ön jüri seçmelerinde ’En İyi Beş Film’ kategorisine adını yazdıran ’Geçmişteki Sır’, Tahran Film Festivali’nde de yarı finale kalarak ulusal ve uluslararası festivallerde yarışmaya devam ediyor. 

T.C. Kültür Bakanlığı, Türk Hava Yolları ve Bosna Kültür Bakanlığı tarafından desteklenen filmin başrol oyuncusu Serkan Şenalp duygularını, “Gurur duyduğum güzel bir proje oldu. Festivallerden gelen güzel haberlerle mutluluğum katlanıyor.

17 Kasım’da izleyicimizle buluşacağımız için heyecanlıyım.” şeklinde dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.