Geniş Aile Yapıştır... FENOMEN DİZİ, ŞİMDİ DE BEYAZ PERDEDE!..

Geniş Aile Yapıştır... FENOMEN DİZİ, ŞİMDİ DE BEYAZ PERDEDE!..

Ekranların sevilen dizisi Geniş Aile, 9 Ekim'de Geniş Aile Yapıştır filmiyle vizyona giriyor.

Televizyon ekranlarının en sevilen ve uzun soluklu projelerinden biri Geniş Aile dizisi şimdi de sinema için uyarlandı. Kadro neredeyse dizidekiyle aynı. ‘Geniş Aile’, 9 Ekimde Geniş Aile Yapıştır filmi ile sevenleriyle buluşacak.

Barakuda Film’in yapımcılığında çekilen filmde, dizide rol alan Tanju Tuncel, Mine Teber, Bihter Dinçel, Bora Akkaş ve Mustafa Uzunyılmaz gibi oyuncuların yanı sıra Yağmur Tanrısevsin, Derya Karadaş, Renan Bilek ve Levent Niş gibi sürpriz isimler de yer alıyor.

Çekimler Ayvalık ve Boyacıköy'de gerçekleştirildi

Filmin çekimlerinin büyük bölümü Ayvalık’ta tarihi binalar, kiliseler, yıkık ve eski fabrikalar gibi mekânlarda gerçekleştirildi. 4 hafta süren çekimler için ‘Geniş Aile’nin vazgeçilmez mahallesi Boyacıköy’e de bir set kuruldu.

DEFİNE AVINA ÇIKACAKLAR

‘Geniş Aile: Yapıştır’ filminin hikâyesi şöyle:

Babaannesi Hafize’nin (Tanju Tuncel) hastalanması üzerine; tedavi için yeterli parayı bulmaya çalışan Cevahir’in (Ufuk Özkan) eline bir define haritası geçer. Cevahir’in belalısı Koyu Bilal (Fırat Tanış) olayın kokusunu alır ve haritanın yarısını kaparak haritanın gösterdiği yere, Ayvalık’a doğru yola çıkar. Cevahir de Ulvi (Bülent Çolak) ile beraber Ayvalık yoluna düşer. Heyecan ve macera dolu bir define arayışına dönüşen yolculukta hepsi, kendilerini hiç beklemedikleri durumların ve belaların içinde bulacaklardır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.