Gerçeğin Peşinde... 26 YILLIK HASRET SON BULDU!

Gerçeğin Peşinde... 26 YILLIK HASRET SON BULDU!

Serap Paköz’ün sunumuyla hafta içi her gün TV 8 ekranlarında yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programına (bugün) Metehan Karagöz’ün, 26 yıl sonra gerçek ailesine kavuşması damgasını vurdu.

 

1991 yılının Mart ayında Ankara Büyük Doğum Hastanesi’nde dünyaya gelen Metehan Karagöz, o hastanede çalışan bir hemşire tarafından başka bir aileye evlatlık olarak verilmişti.

Evlatlık olduğunu 9 yaşında öğrendi

Evlatlık olduğu gerçeğini 9 yaşında öğrenen Metehan Karagöz, gerçeklerin araştırılması için Serap Paköz’ün sunduğu “Gerçeğin Peşinde” programına başvurarak, ailesine kavuşmak için yardım istedi.

Program ekibin yaptığı titiz çalışmalar sonucunda önce Metehan’ı evlatlık alan ve 26 yıl boyunca büyüten annesi ile bağlantıya geçildi.

Ardından da “Ben Metehan’ın annesiyim” diyerek canlı yayını arayan, hikayeleri benzerlik gösteren 3 anneden DNA örnekleri alındı.

Nefesler tutuldu

Bugün canlı yayında nefesler tutuldu. Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ersi Abacı Kalfoğlu, 3 anneden alınan DNA örneklerinin sonuçlarını tek tek açıkladı.

 

Programa başvuran annelerden Ayşe Hanım’ın ve Metehan Karagöz’ün, DNA örneklerinin tam uyumlu olduğunun açıklanmasının ardından canlı yayında stüdyoda 26 yıllık hasret son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.