Gerçek Kesit... MANYAK FİLMİNİN İLK FRAGMANI!

Gerçek Kesit... MANYAK FİLMİNİN İLK FRAGMANI!

Bir döneme damgasını vuran, gerçek hikayelerden uyarlanan televizyon programı, Gerçek Kesit: Manyak adıyla filme alındı.

Onur Ünlü'nün yönetmenliğini üstlendiği "Gerçek Kesit: Manyak"ın yayınlanan fragmanı büyük beğeni topladı.

Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün, senaryosunu Cahit Kaşıkçılar'ın kaleme aldığı gerilim-komedi filmi "Gerçek Kesit: Manyak" 23 Mart'ta vizyona giriyor.

90'lı yılların efsane yapımı, yıllar sonra yine Cahit Kaşıkçılar’ın senaryosuyla ve Onur Ünlü imzasıyla seyircisiyle yeniden buluşmak için gün sayıyor.

Fragmanda; annesine son derece düşkün olan Rıza'nın (Cahit Kaşıkçılar) evlenmek isteyince, hayalle gerçek arasında karışan dünyasından  merak uyandıran sahneler yayınlandı.

ÜNLÜ KONUKLAR GERÇEK KESİT: MANYAK'TA!

Gerçek Kesit:Manyak'ın yayınlanan  fragmanıyla birbirinden ünlü isimlerin filmde rol aldığı ortaya çıktıAhmet Rıfat Şungar, Ege Tanman, Erkan Kolçak Köstendil, Feride Çetin, Hazar Ergüçlü, Mehmet Erdem, Mert Günışık, Metin Üstündağ, Meriç Aral, Muhsin Akgün, Öner Erkan, Sadi Celil Cengiz, Serdar Orçin, Serkan Keskin, Sevilay Çiftçi, Sırrı Süreyya Önder, Taner Ölmez, Türkü Turan, Umut Kurt, Zeynep Çamcı'nın konuk oyuncu olarak yer aldığı film büyük merakla bekleniliyor.

gercekkesit_manyak_anne.jpg

Gerçek Kesit: Manyak Hikaye: 

Belediyede temizlik hizmetlerinde görevli olan Rıza, annesine son derece düşkündür.

Bu düşkünlüğü, çok istemesine rağmen evlenip bir yuva kurmasına da mani oluyordur.

Karşı apartmana taşınan Serpil adlı çocuklu ve dul bir kadının hayatına girmesiyle, Rıza’nın evlilik hayalleri yeniden alevlenir, fakat bir yandan da suçluluk duygusu gittikçe artıyordur.

Öyle ki, bir süre sonra gerçek hayatla bağı iyice kopmaya, annesine daha da bağlanmaya başlar.

Rıza artık annesinin öldüğünün bile farkında olmadan onunla yaşamaya devam ediyor, bir yandan da umutsuzca Serpil’le ilişki kurmaya çalışıyordur. Olaylar gelişir…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.