Gizem Özdilli... FORMDA KALMAK İSTİYORSANIZ TÜYOLARINI DİNLEYİN!

Gizem Özdilli... FORMDA KALMAK İSTİYORSANIZ TÜYOLARINI DİNLEYİN!

Show Tv'de Pazar günlerinin vazgeçilmez Magazin programı ''Pazar Süpriz''i geçtiğimiz pazar günü Ünlü Model Gizem Özdilli ile harika bir röportaj gerçekleştirdi.

Zarif vücudu ile bir çok kişinin dikkatlerini üzerine çekmeyi başaran Kağıt Dünyasının Ünlü Modellerinden Gizem Özdilli şu sıralar adeta kendini Dans'a etmeye adamış gibi görünüyor.

Zarif vüduda sahip olmayı daima spora borçlu olduğunu dile getiren Podyumların hala aranan modeli Özdilli Pazar Süprizi'ne Nasıl Zarif bir vücuda sahip olunur bunun hakkında detaylı açıklamalar yaparak bayanların adeta dikkatini üzerine çekmeyi başarmış gibi görünüyor.

Geçtiğimiz yıl çıkartmış olduğu ''Gizemin Mutfak Aşkı'' isimli kitabı ile tescilli ödüllere sahip olan Ünlü Top Model, Önümüzdeki günlerde yeni yemek kitabını çıkarmak için son hazırlıklarını tamamladığını ve yeni ödüllere sahip olmak istediğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde “Top Model Gizem” mesajının verildiği 40 yaş pozları için Erman İştahlı’nın objektifine poz verdi. Çekimlerde düzgün fiziği ile dikkat çeken Özdilli 40 yaş pozları için, şuan ki fiziğimi kendi yaptığım sağlıklı yemeklerle beslenmeye borçluyum derken sağlıklı yemek sağlıklı ve formda bir fiziğiniz olmasını sağlar dedi.

Sporla iç içe yaşayan biri olmasının yanı sıra sağlıklı beslenme önerileriyle de dikkat çeken Ünlü Top Model, Hiç bir şeyin zorla yapımayalamayacağını aksine yapılmak istenileni severek yapmak gerektiğini söyledi. Zarif bir vücuda sahip olduğu için halen kendisine podyum teklifleri gelmesi Gizem Özdilli'nin iştahını kabartmış gibi görünüyor ve gelen teklifleri heran kabul edebileceğinide sözlerine ekleyerek şuanki mankenlere adeta taş çıkartıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.