Gökay Kalaycıoğlu... 360 TV'YE TRANSFER OLDU!..

Gökay Kalaycıoğlu... 360 TV'YE TRANSFER OLDU!..

Uzun yıllardır 24 Tv ekranında görmeye alıştığımız başarılı haber moderatörü Gökay Kalaycıoğlu, 360 TV'ye transfer oldu.

24 Tv'nin başarılı haber moderatörü Gökay Kalaycıoğlu, 16 Ocak 2017 Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 17:45’te 360 Tv Ana Haber Bülteni ile izleyicisiyle buluşacak.

Gökay Kalaycıoğlu, Star Gazetesi'nde kaleme aldığı "Gökay Kalaycıoğlu ile Haber Bahane " isimli röportaj serisine de devam edecek.      

Gökay Kalaycıoğlu kimdir?

26 Haziran 1983 İstanbul doğumlu olan Gökay Kalaycıoğlu, İstek Vakfı Özel Bilge Kağan Lisesi’ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F. Ekonometri Bölümü’nü kazandı. Lisans Eğitimini tamamladıktan sonra akademik kariyerine Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisans yaparak devam eden Kalaycıoğlu, lisans döneminde Boğaziçi Üniversitesi’nden “İngilizce Yeterlilik” ve Dialog Anlatım İletişim’den “Sunuculuk – Spikerlik “ sertifikalarını aldı.

Profesyonel iş hayatına 2004 yılında Kanal D Haber Merkezi’nde başlayan Gökay Kalaycıoğlu’nun, yolu sonrasında TGRT Haber ile kesişti. Kamera arkası tecrübesini bu iki kurumda toplam üç sene muhabirlik ve editörlük yaparak tamamladı.

Ekran önü tecrübesini 2007 yılında TV Net isimli haber kanalında kazanmaya başlayan Kalaycıoğlu, burada hem haber spikerliği hem de program sunuculuğu yaptı. Ardından aldığı bir teklifle Airport Tv’ye geçti. Önce sabah haberlerini hazırlayıp, sundu; ardından da ana haber spikerliği görevini devraldı. TV8’e transfer olan Kalaycıoğlu, Tv8’de hafta sonu haber spikerliği, hafta içi ise seslendirme yaparak 1,5 sene görev yaptı ve 2012 yılında 24 Tv ailesine katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.