Gökay Kalaycıoğlu... YILIN ALTIN ADAMI OLDU..!

Gökay Kalaycıoğlu... YILIN ALTIN ADAMI OLDU..!

Türkiye’nin ilk ve en güçlü tüketici örgütü olan; Avrupa Birliği’nde Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTKD), 360 TV Ana Haber Spikeri Gökay Kalaycıoğlu’nu bu yılın "Altın Adam"ı ilan etti.

Yılın" Altın Adam"ı Gökay Kalaycıoğlu oldu!

Medya sektörünün iddialı isimlerinden Gökay Kalaycıoğlu, Avrupa Birliği’nde Tüm Tüketicileri Koruma Derneği`nin (TTDK) "Altın Adam" ödülüne layık görüldü.

Türkiye’nin ilk ve en güçlü tüketici örgütü olan; Avrupa Birliği’nde Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTKD), 360 TV Ana Haber Spikeri Gökay Kalaycıoğlu’nu bu yılın "Altın Adam"ı ilan etti.

İstanbul’da düzenlenen törende, 360 TV Ana Haber Bülteni spikeri Gökay Kalaycıoğlu; Televizyon kanallarında bilinirlik yolculuğunda; haber ve projeler yoluyla sağladığı katkı, bir çok dernek ile gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü ve aktif hizmetleri, Türk dilini doğru kullanma, kişisel imaj, özgüven ve iletişim becerileri konusundaki çalışmalarıyla ödüle layık görüldü.

Ödülünü, TTKD Başkanı Mehmet Barak’ın elinden alan Kalaycıoğlu; “Sürekli daha iyi olabilmek için çalışıyorum. Topluma faydalı ve örnek olmayı kendime misyon edindim. Ülkemde yaptığım her bir hizmet ile memleketime insanlık borcumu karınca kararınca ödemeye çalışıyorum.” dedi.

Yaptığı çalışmalar sebebiyle "Altın Adam" ödülüne layık görülmesinin kendisi için çok değerli olduğunu vurgulayan Kalaycıoğlu; “Değeri olan ve değerli olan her şey er ya da geç hakettiği yeri buluyor.” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.