Gökçe Bahadır... 'SOSYALBEN VAKFI'NIN GÖNÜLLÜ ELÇİSİ!

Gökçe Bahadır... 'SOSYALBEN VAKFI'NIN GÖNÜLLÜ ELÇİSİ!

SosyalBen Vakfı'nın gönüllü elçisi olan Gökçe Bahadır'ın ilk durağı Kırıklareli'nin Babaeski ilçesinde yer alan Karahalil İlk ve Ortaokulu oldu.

SosyalBen Vakfı'nın destek olduğu 80 çocukla bir araya gelen güzel oyuncu; çocukların yeteneklerini geliştirmek için resim, müzik, icat ve tiyatro atölye çalışmalarına katıldı.

Resim atölyesinde çocuklarla birlikte rengarenk resimler yapan Bahadır, icat atölyesinde de birbirinden eğlenceli deneyler yaptı.

Çocuklarla geçirdiği keyifli vakitte kendi deneyimlerini de paylaşan güzel oyuncu, öğrencilerin tiyatro atölyesine de katılarak nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlattı. 

Gökçe Bahadır hayalini gerçekleştirdi.

Gökçe Bahadır geçirdiği anlamlı günü şu şekilde anlattı; "Bir hayalim vardı. Bir gün Türkiye'nin her bir köşesindeki çocuklarla buluşup, onlarla sohbet etmek, onların dünyalarını zenginleştirip, yeni şeyler keşfettiklerindeki mutluluklarına ortak olmak.

SosyalBen Vakfı'yla tanışınca yaptıklarından o kadar etkilendim ki bu yolda onlarla beraber yürüyebileceğimi gördüm.

350 gönüllüyle okullarda çeşitli atölyeler kuruyorlar ve çocukların tiyatro, müzik, resim, spor, icat gibi dallarda gelişmelerini sağlıyorlar.

Onlarla birlikte gittiğim ilk saha Kırıklareli Babaeski'deki Karahalil İlköğretim okulu. Burdan güzel anılarla ayrıldık. Ben hayalimin gerçekleşmesi için ilk adımı attım. Şimdi sıra onlarda… Benim gücüm, hayal gücüm..."

SosyalBen Vakfı hakkında; Ece Çiftçi'nin daha lise çağında inanarak başlattığı bir macerayla birlikte ortaya çıkan SosyalBen Vakfı, tamamı üniversite öğrencilerinden oluşan 350’yi aşkın gönüllüsüyle çalışan bir sivil toplum kuruluşudur.

SosyalBen Vakfı, dezavantajlı bölgelerde yaşayan 7-13 yaş arası çocukların sosyal becerilerini ve yeteneklerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini amaçlayarak, bu amaç doğrultusunda kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak ulusal ve uluslararası düzeyde saha çalışmaları ve atölye eğitimleri gerçekleştirmektedir.

Kars’tan Edirne’ye, Sinop’tan Hatay’a, Gambia’dan Makedonya’ya, Nepal’den Moğolistan’a, Kamboçya’dan Ürdün’e kadar Türkiye’nin ve dünyanın birçok bölgesinde çalışmalar gerçekleştiren SosyalBen Vakfı, bu çalışmalar için gerekli bütçeyi sponsorlar, bağışlar, SosyalBen Store ve SosyalBen Akademi aracılığı ile temin ederek, 7 temsilciliği ile 65 ulusal ve 10 uluslararası saha çalışmasıyla 18.000’den fazla ihtiyaç sahibi çocuğa ulaşmıştır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.