Gökhan Kırdar... TABURCU OLUYOR; KONSERİNİ İPTAL ETMEYECEK!..

Gökhan Kırdar... TABURCU OLUYOR; KONSERİNİ İPTAL ETMEYECEK!..

Ağzından kan geldiği için Acil olarak hastaneye kaldırılıp, yoğun bakıma alınan Gökhan Kırdar'ın sağlık durumu ile ilgili dün akşamüstü bir basın açıklaması yapıldı...

İŞTE O AÇIKLAMA;

 

Gökhan Kırdar'ın sağlık durumu iyiye gidiyor

Sanatçı Gökhan Kırdar, 19 Mayıs tarihinde akciğerleriyle ilgili yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Kavacık’ta bulunan Medistate Hastanesinde ilk müdahale yapılmasının ardından Maltepe'deki Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi edilen Gökhan Kırdar, yoğun bakımdan çıktı.

 

Sanatçı Gökhan Kırdar'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi veren doktorları, Kırdar’ın şiddetli öksürük nedeniyle akciğerlerde oluşan kanama sebebiyle hastaneye başvurduğunu belirtti.

Gökhan Kırdar’ın genel durumunun iyi olduğunu belirten doktorları, Kırdar’ın normal odaya alındığını kaydetti. Tedavisi halen devam eden Gökhan Kırdar’ın Yoğun Bakım’dan çıktıktan sonra hiç kanamasının olmadığı ifade edildi.

 

Akciğerlerdeki kanamaya neden olabilecek sebeplerin araştırıldığını ve tetkiklerin sürdüğünü kaydeden doktorlar, Gökhan Kırdar’ın akciğerinde küçük bronşektazi’ler görüldüğünü, sürecin takip edileceğini, 10 gün sonra kontroller yapılacağını ve Kırdar’ın yarın taburcu edileceğini ifade etti.

Kanamanın belli bir nedene bağlı olmadığını, araştırıldığını belirten doktorlar, “Bronş genişlemesi” olarak da bilinen bronşektaziyi yoğun dönemler, stres, sıcak hava ve yorgunluğun tetiklediğini söyledi.

 

Türk müziğinin deneyimli ismi Gökhan Kırdar, 30 Mayıs’ta Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde farklı bir gösterisiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyordu. Uzunca bir süredir Dünya turnesine hazırlanan ve bu turnenin başlangıç gösterisi olacak OQ Show için çalışma halinde olan Gökhan Kırdar’ın yaşadığı stres ve yoğunluktan dolayı vücudunun yorgun düştüğü ve bu durumun yaşadığı sağlık sorununun tetikleyici etkenlerinden biri olabileceği ifade edildi.

 

Sanatçı Gökhan Kırdar'ın 30 Mayıs 2018 tarihinde Zorlu PSM'de gerçekleştireceği sahne performansını iptal etmeyeceği, doktorlarının kontrolünde sahneye çıkacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.