Gökhan Özen... DOĞUM GÜNÜNE ÖZEL YENİ KLİP!..

Gökhan Özen... DOĞUM GÜNÜNE ÖZEL YENİ KLİP!..

Geçtiğimiz günlerde 36. yaş gününü sade bir kutlamayla çocuklarıyla baş başa geçiren Gökhan Özen, bu özel günde hem kendisine hem de hayranlarına "Korkak" isimli şarkısının yeni video klibini armağan etti.

Kariyeri boyunca bestelediği ve yorumladığı Duman Gözlüm, Herşeyde Biraz Sen Varsın, Ne Farkeder, Sana Yine Muhtacım gibi hit slow şarkıları “Gökhan Özen Slowları” olarak hafızalara kazınan Gökhan Özen, “Maske” albümünün dördüncü video klibini "Korkak"a çekti. 

“Korkak” 8 Yıllık Şarkı

Hit Fabrikası Gökhan Özen, söz ve müziğinin üstüne 2008 yılında çalışmaya başladığı “Korkak” şarkısını 2015 yılında tamamlayarak “Maske” albümünün hit slowu olarak dinleyicilerine sundu ve 2016 yılının sonuna geldiğimiz bu günlerde de kliplendirdi.

Kırmızı Kar Yağdırdı.

Yönetmenliğini Gökhan Özen ve Serdar Börcan’ın birlikte yaptığı “Korkak”ın video klibinde Gökhan Özen’e Ukraynal’lı model Julia Lipetskaya  eşlik etti.

Stüdyoda 14 saatte çekilen ve  45 kişilik  teknik ekibin görev aldığı video klibin en ilgi çekici anları ise kırmızı kar yağan sahneler oldu.

Mart 2014’de kliplendirdiği ve unutulmaz slow hitleri arasına eklediği "Ne Farkeder" den iki buçuk yıl sonra, ilk kez bir slow şarkısına klip çeken Gökhan Özen, "Korkak" klibine sosyal medyadan aldığı binlerce övgü mesajiyla yine unutulmaz bir slowa imza attığını kanıtladı.

Gökhan Özen, gelen mesajlara sosyal medya hesabından "Korkak 8 yıldır acılarla demlendi ve bugün tüm sevenlere armağan oldu. Yıllar yılı dert ortağı olması dileğiyle... Yorumlar çok gurur verici. Güzel dilekler için binlerce teşekkür.”  yazarak teşekkür etti. 

İŞTE GÖKHAN ÖZEN'İN "KORKAK" İSİMLİ ŞARKISININ VİDEO KLİBİ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.