Gökhan Özen... HİT FABRİKASI’NDAN HİT DOLU ALBÜM !..

Gökhan Özen... HİT FABRİKASI’NDAN HİT DOLU ALBÜM !..

Gökhan Özen’in yepyeni albümü “Maske”nin ilk “hit” şarkısı “Mis” oldu.

Hit fabrikası Gökhan Özen’in yepyeni albümü “Maske”nin ilk “hit” şarkısı “Mis” oldu. 2015 yazının tam ortasında müzik severlerle buluşan “Mis”, yaz aylarının "Mis” gibi havalarına uygun bir Gökhan Özen şarkısı. 

250 KİŞİLİK SETİ YÖNETTİ. 

“Mis”, Gökhan Özen’in yeni albümü “Maske”nin ilk video klip şarkısı oldu. Beykoz Kundura Fabrikası'nda kurulan 3 ayrı dekor ve Beykoz sahilinde çekilen video klip 22 saatte tamamlandı. 

Sinema tadında kliplere imza atan Gökhan Özen’in yönetmenliğinde kliplenen “Mis”de bir pop starın bir konser günü anlatılırken, Gökhan Özen'e sahnede birlikte çalıştığı orkestrası, Gökhan Özen Fan Club, 120 kişilik cast grubu, Dünya’nın 3 farklı ülkesinden modeller ve Türk televizyonlarının magazin ve müzik muhabirleri ve kameramanlarından oluşan 250 kişilik ekip eşlik etti. 

SLOVAK MODEL ÜZERİNE ATLADI. 

Ünlü bir pop star ile O’nun hayranı olan kızların interaktif olarak, sosyal medya üzerinden  haberleşmesi ile başlayan video klip, konser görüntüleri ile devam edip, sürpriz bir finalle sona eriyor. Slovak model Dominika Simoncikova’nın sahnede Gökhan Özen’in üzerine atladığı görüntüler ise son derece renkli. 

HİT FABRİKASI’NDAN HİT DOLU ALBÜM 24 TEMMUZ 2015 CUMA GÜNÜ Tüm dijital platformlar ve Müzik Marketlerde... 

2013 yılında çıkardığı albümü Milyoner'in başarısının üzerine herkesin merakla beklediği yepyeni Gökhan Özen albümü “Maske”, 23 Temmuz 2015’de tüm radyolar, 24 Temmuz 2015 Cuma günü ise Seyhan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlar ve müzik marketlerdeki yerini alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.