Gökhan Tepe... 20. YIL KONSERLERİNE DEVAM!

Gökhan Tepe... 20. YIL KONSERLERİNE DEVAM!

Gökhan Tepe, 20. Sanat yılını sahnede sevenleriyle kutlamaya devam ediyor. Sevilen sanatçı, 17 Şubat Cuma akşamı organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği “fizy Kış Konserleri” kapsamında sevenleriyle buluştu.

MOI’DE 20. YIL COŞKUSU!

 

İstanbul’un en renkli sahnesi MOI Sahne’de gerçekleşen konserde 20. Sanat yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Gökhan Tepe, kendisini 20 yıllık yolculuğunda yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür etti.

Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Gökhan Tepe, 17 Şubat Cuma akşamı “fizy Kış Konserleri” kapsamında MOI Sahne’de  sevenleriyle buluştu.

gokhantepe_20yil_1.jpg

20. sanat yılını kutlamanın mutluluğunu yaşayan Gökhan Tepe, yoğun ilgi gören konserine, kendisini  hiçbir konserde ve albümde yalnız bırakmayan dinleyicilerine teşekkür ederek başladı.

İŞTE GÖKHAN TEPE'NİN KONSERİNDEN RENKLİ GÖRÜNTÜLER;

Sevilen sanatçı, organizasyonunu Pera  Event’in üstlendiği konserde güçlü sesi ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla dinleyicilerine  müzik ziyafeti yaşattı.

“EVLİLİK ÇOK GÜZEL!”

Şarkı aralarında sevenleriyle sohbet eden Tepe, geçtiğimiz yıl evlendiği Aylin Özer ile evliliklerinin çok güzel gittiğini söyledi.

Tepe “Müzisyen biri ile evli olmak çok keyifli.Ne zaman istersek müzik yapabiliyoruz.Canımız sıkıldığında bana flüt çalıyor.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.