Gökhan Türkmen... ALEM FM’E ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR!

Gökhan Türkmen... ALEM FM’E ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR!

Alem FM’de 11:00-14:00 saatleri arasında “Füsun Tuncer’le Müzikvizyon” programına konuk olan Gökhan Türkmen, müzik dünyasına ait samimi açıklamalarda bulundu.

Son albümü “En Baştan” ile hayranlarıyla buluşan sanatçı, yeni bir video klibin de yolda olduğu müjdesini verdi. Hayatındaki en önemli kavramın her zaman “saygı” olduğuna değinen Türkmen, işini hakkını vererek yaptığını ve sırf bu nedenden bile saygıyı hak ettiğini ancak artık hiçbir işe saygının kalmadığındanve ne yazık ki insan olduğumuzu unutarak yaşadığımızdan bahsetti.

Sosyal medya’yı kullanmaya çekiniyorum

Türkmen, sosyal medya kullanımı hakkında da çarpıcı ifadelerde bulundu. Yazdığı herhangi bir şeyden dolayı doğru anlaşılamama kaygısından dolayı “Tabii bir şekilde zor zamanlardan geçiyoruz; bu insanları etkiliyor olabilir. Bir fotoğraf yada bir cümle yazmaya çekiniyorum; bu yüzden sosyal medya hesaplarımı da pek aktif kullanmıyorum.”

Yeni albüm çok yakında

2016’nın ikinci yarısında yeni bir albümün geleceği haberini de ilk kez Alem FM aracılığıyla paylaşan Gökhan Türkmen, bu süre zarfında düet çalışmalarına da devam edeceğinin sinyalini verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.