Göksel Kaya... ATATÜRK'E BENZERLİĞİ İLE TANINIYORDU, YALAN HABERLERE İSYAN ETTİ!

Göksel Kaya... ATATÜRK'E BENZERLİĞİ İLE TANINIYORDU, YALAN HABERLERE İSYAN ETTİ!

Atatürk'e benzerliği ile tanınan İzmirli sinema ve tiyatro sanatçısı Göksel Kaya Çanakkale’de tutuklanarak cezaevine gönderildiği iddia edilmişti. Ancak kısa süre sonra gerçek ortaya çıktı.

Atatürk'e benzerliği ile tanınan tiyatro ve sinema sanatçısı Göksal Kaya, hakkında çıkan tutuklandığı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

Devam eden bir dava nedeniyle ifadesine başvurulduğunu söyleyen Kaya, yapılan haberler nedeniyle de savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

Bu gelişmelerin bazı basın yayın organlarında tutuklandı diye haber olarak yer alması üzerine Kaya, bu haberleri yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunmak üzere bugün Çanakkale Adliyesi’ne geldi. Kaya, burada gazetecilere bir açıklama yaparak, hakkındaki iddiaları yalanladı. 

LİNÇ KAMPANYASI

Asılsız haberleri kendisi hakkındaki bir linç kampanyası olarak gördüğünü ifade eden Kaya, "Bu artık benzerlikten dolayı mı yapılıyor bilemiyorum. Şahsıma münhasır olmadığını düşünüyorum. Tarkan’ın, Murat Boz’un bir çok hayranı var. ’Seni seviyorum’, ’Aşığım’, ’Ölüyorum senin için’ diyen bir sürü insan var. Benim de benzediğim dünyanın en büyük lideri, misyonu taşıyan biri olarak bir sürü hayranım var. Herkes farklı şeyler yazabiliyor. ’Yazıldı’ diye yani bunu farklı boyutlara çekip de böyle bir suçlamayla karşı karşıya kaldığım için şu an çok utanıyorum ve üzülüyorum. Benim kendi çevrem var. Sevenlerim var. Bir sürü arkamda insan var. Taşıdığım misyon farklı. O yönden Mustafa Kemal Atatürk’e benzerliğimle zaten gündeme gelen bir kişiyim. Şu an burada sıradan başka bir vatandaş olsaydım hiç alakasız bir şeydi bu. Ama Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e benzerliğimden dolayı böyle bir suçlama olduğu için bundan dolayı çok üzgünüm, utanıyorum. Ben utanılacak bir şey mi yaptım? ’Hayır’ ama haberin çıkması beni utandırdı. Asla astarı olmayan bir haberin bu şekilde yapılması, yani bu haberi yapan arkadaşlar kimse bunlar hakkında da avukatı ile görüşüp, savcılığa suç duyurusunda bulunacağım" diye konuştu.

Bu arada Adliye önünde gazetecilere görüntü veren Göksal Kaya’yı gören sevenleri, kendisiyle özçekim yaptı.

 

Kaynak:milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.