'Göl Kızları'... ŞOVLARIYLA "NBA" BASKET TAKIMINI ARATMADILAR !..

'Göl Kızları'... ŞOVLARIYLA "NBA" BASKET TAKIMINI ARATMADILAR !..

Büyükçekmece’nin mucize takımı Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü’nün destek ekibi Göl Kızları, Spor Toto Basketbol Ligi’ndeki ilk maçta taraftarına çok özel bir şov sundu.

Dört yıl önce kurulan ve her yıl şampiyon olup bir üst lige çıkan Demir İnşaat Büyükçekmece’nin bu yıl iç sahada yapacağı her maçlarda salonu dans pistine çevirecek olan Göl Kızları, periyod ve devre arası ile molalarda sunduğu gösterilerle göz doldurdu. Yaşları 13-17 arasında olan Göl Kızları’nın, popüler şarkıların yeni düzenlemeleriyle sergilediği şovları, sporseverler tarafından ayakta alkışlandı. Göl Kızları, hem Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı’na destek oldu hem de maçı izlemeye gelen taraftarların coşkusunu artırdı.

Her biri dansa gönül vermiş Büyükçekmece bölgesinde ikamet eden genç kızlardan oluşan Göl Kızları, ailelerinin izniyle zaman zaman özel turnuvalarda da gösterilerini sunacak. Kendisini 2009’da Eurovision’da Türkiye’yi temsil eden Hadise’nin “Düm Tek Tek” şarkısının dans ekibinin kurucusu ve koreografı olarak tanıdığımız ve Türkiye’nin ilk destek takımı dansçı ve koreograflarından Manolya Süer’in koordinatörlüğünde uzun bir süredir koreografi çalışmalarını sürdüren Göl Kızları, Büyükçekmece Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda oynanacak tüm maçlarda gösterilerini sunacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.