Google One... "GOOGLE DRIVE" IN PABUCUNU DAMA MI ATIYOR?..

Google One... "GOOGLE DRIVE" IN PABUCUNU DAMA MI ATIYOR?..

Google One adına şimdiden alışsanız çok iyi olur. En popüler bulut altyapılarından biri olan Google Drive, hayatına Google One olarak devam edecek ve fiyat ucuzlayacak.

Bir Google hesabınız varsa, ücretsiz olarak dosyalarınızı Google Drive üzerinde saklayabiliyor, düzenleyebiliyor ve arkadaşlarınızla ortak çalışabiliyorsunuz. Dilediğiniz her cihazdan (Android, iOS, MacOS ve Windows) erişim sağlamanız da mümkün.

Yıllardır “Drive” olarak adlandırdığımız bu servisin yeni adı Google One oldu.

Google, sadece isim değişikliği değil, fiyat politikasında da önemli güncellemelere gitti. Bulut altyapılarına yaptığı yatırım ve araştırma geliştirme faaliyetleri sonucunda, eski adıyla Google Drive, yeni adıyla da Google One’ı daha ucuza kullanabileceğiz.

Örneğin, daha önce 1 TB alanı 9,99 Dolar fiyatla kullanan bulut müşterileri, aynı fiyata bu sefer 2 TB kullanacak. Bununla beraber, 30 TB’a kadar seçenekler mevcut. Bu arada aranızda 30 TB hizmet kullanacak olanlar da varsa, sebebini lütfen aşağıdaki yorum kısmına belirtmeyi unutmasınlar.

Sadece fiyatlar ve kapasiteler değil, tıpkı Spotify ve Apple Müzik’te olduğu gibi aile paylaşımı modeli, bulut hizmetleri için de geldi. Satın almış olduğunuz bu kapasiteyi 5 aile bireyi aynı anda kullanıp, paylaşabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.