Goran Bregoviç... CHANCE İLE DÜET BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ!

Goran Bregoviç... CHANCE İLE DÜET BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ!

Balkan Müziğinin efsane ismi Goran Bregoviç, Türkiye’deki yaz konserlerine İstanbul ve Bursa’dan sonra İzmir Çeşme ile devam etti..

Balkan Müziğinin efsane ismi Goran Bregoviç, Türkiye’deki yaz konserlerine İstanbul ve Bursa’dan sonra İzmir Çeşme ile devam etti. Yaklaşık 1.500 kişinin izlediği Çeşme konserinde bir ilk de yaşandı.

Konsere Balkan şarkılarıyla başlayan ünlü sanatçı, Türk sanatçısı ve arkadaşı olan ChanCé (Şanse) ile kendi şarkısı olan “EDERLEZİ” (HIDIRELLEZ) şarkısını birlikte söyledi.

*SANATÇI-DOKTOR ŞANSE, BREGOVİÇ İLE DÜET YAPTI.

İzmir Çeşme Anfi Tiyatroda’daki konserde sahneye çıkan ChanCé (Şanse )nin Türkçe söylediği “Hıdırellez”, izleyenlerden büyük alkış aldı…

Ünlü sanatçı Goran Bregoviç, ChanCé ‘yi sahneye davet ederken Tıp profesörü olduğunu ve sesini çok beğendiğini belirterek konser konseptinde ilk defa böyle bir değişiklik yaptığını anons ederek sahneye davet etmesi dikkat çekti. Geçtiğimiz Mayıs ayında Radyo Voyage aracılığı ile tanışan ikilinin arkadaşlıkları o zamandan beri devam ediyor.

Uluslararası müzik projelerinde ChanCé (Şanse) ismini kullanan Prof. Dr. Şansın Tüzün, Goran Bregoviç’in "Ederlezi" şarkına Türkçe sözler yazarak kendisine dinlettiğini ve Goran Bregoviç'in çok beğendiğini söyledi.

*AMERİKA’DA KONSER…

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı olan Prof. Dr. Şansın Tüzün, müzik çalışmalarını ChanCé (Şanse) mahlasıyla yürütmekte ve uluslararası barış projelerinde yer almaktadır. Ortadoğu barışına adadığı ve Nobel Barış Ödülü adayı Medeniyetler Korosu ile seslendirdiği “Middle East” adlı bestesinden sonra Gallipoli adlı şarkısını ise Avustralyalı müzisyen Adam Dunning ile seslendirmiş ve Avustralya,da büyük ilgi görmüştü.

10 müzisyenden oluşan ve İngilizce özgün şarkılarının yanısıra Türkiye’nin farklı bölgelerinin müzikal zenginliği, medeniyetler için barış ve hoşgörü konsepti üzerine kurulan VOICES of TURKEY projesini Ekim ayında 2014’de Seattle, Washington da gerçekleştirmişti.

ChanCé proje çalışmalarından sonra yaptığı ilk Türkçe pop single “Arife Tarif” i geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkardı ! Ekim 2015’de ise Maxi single” ı müzikseverlerle buluşacak..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.