Görevimiz Komedi... AVANTAJ ZEYNEP KANKONDE’NİN TAKIMINDA!

Görevimiz Komedi... AVANTAJ ZEYNEP KANKONDE’NİN TAKIMINDA!

Çarşamba akşamları kahkahanın adresi ‘Görevimiz Komedi’nin yarışmacıları 8. Bölüm için hazırlar. Finale ulaşmak için puan toplayacakları ikinci kısa filmi çeken yarışmacıların bu haftaki konusu ‘aile’.

Geçen hafta ‘aşk’ konusu ile en yüksek puanı alan Zeynep Kankonde’nin takımı avantajlı konumda.

Türkiye’nin yeni komedi yıldızını bulmayı hedefleyen yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’ Yapı Kredi Play’in katkılarıyla 28 Mayıs Cumartesi akşamı 8. bölümü ile FOX ekranlarında olacak.

Dinamik yapısı ve yenilikleri ile izleyicilerini bağlayan Görevimiz Komedi’de 2. tur devam ediyor. 6 hafta boyunca farklı konu başlıklarında kısa filmlerin çekileceği 2. turda, bu haftanın konusu ‘aile’.

Kısa Filmlerle Birincilik Ödülüne Hazırlanıyorlar

Kabına sığamayan yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’, yarışmacılarını birincilik ödülü olan sinema filmine hazırlamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta başlayan 2. tur boyunca kısa filmler çekecek yarışmacılar, kılıktan kılığa girecekler. 6 hafta boyunca, ekip liderlerinin (Asuman Dabak, Bülent Emrah Parlak, Zeynep Kankonde, Burak Satıbol, Açelya Topaloğlu ve Rasim Öztekin) de destekleriyle çekilecek filmler, yarışmacılara sinema sektörünün inceliklerini öğrenme fırsatı sunuyor.

Finale kalacak takımda olmak için tüm hünerlerini sergileyen yarışmacılar bu hafta da ‘aile’ üyelerini canlandıracak.

6 hafta boyunca sürecek 2. turda, takım liderleri her bölümde rakip takım filmlerine puanlar verecek.

6 filmiyle en fazla puanı toplayan takım 13. final bölümüne kalacak. Türkiye’nin yeni komedi oyuncusunun belirleneceği 13. bölümde ise, kazanan takımın yarışmacılarının kendi aralarındaki çekişmesi, sonucu belirleyecek.

2. turda ilk kısa filmleri ile en yüksek puanı toplayan Zeynep Kankonde’nin takımı şu anda avantajlı konumda.

Ali İhsan Varol İzleyicilerden Tam Not Aldı

Türkiye’nin yeni komedi yüzü olmak isteyen yeteneklere kariyerlerinde ilk adım fırsatı sunan ‘Görevimiz Komedi’de geçen hafta önemli bir değişim yaşandı.

Eğlenceli sunumuyla dikkat çeken başarılı oyuncu Serhat Kılıç görevini ‘Kelime Oyunu’ yarışmasının efsane sunucusu Ali İhsan Varol’a bıraktı.

İlk kez görev aldığı 7. bölümde en az yarışmacılar kadar heyecanlı olduğu gözlenen Varol, usta sunumuyla izleyicilerden tam not aldı.

Sunuculuğu 2. turun başlangıcı ile devralan usta isim birincinin belirleneceği finalde de yer alacak.

Usta oyuncular Rasim Öztekin, Asuman Dabak, Burak Satıbol, Bülent Emrah Parlak, Zeynep Kankonde ve Açelya Topaloğlu’nun takım liderliğini üstlendiği, sunuculuğunu Ali İhsan Varol’un yaptığı, Don Kişot Yapım’ın komedi yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’, 8. Bölümü ile 28 Mayıs Cumartesi saat 22:00’da FOX ekranlarında!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.