Görevimiz Komedi... BÜYÜK SÜRPRİZE HAZIR OLUN!

Görevimiz Komedi... BÜYÜK SÜRPRİZE HAZIR OLUN!

Sunuculuğunu Ali İhsan Varol’un yaptığı, Don Kişot Yapım’ın komedi yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’, 11. Bölümü ile 18 Haziran Cumartesi, saat 22:15’te FOX ekranlarında!

Ahmet Kural ve Murat Cemcir ‘Görevimiz Komedi’ Stüdyosunda!

Cumartesi akşamları kahkahanın adresi ‘Görevimiz Komedi’, büyük finale son 2 adım kala heyecanın dozunu artırıyor. 7. bölümde sesleri, 10. bölümde de videoları ile programa katılan Ahmet Kural ve Murat Cemcir bu hafta stüdyoda.

Tüm filmleri takım liderleri ile beraber izleyen Ahmet Kural ve Murat Cemcir, geçen hafta videolarında bahsettikleri sürprizi de açıklıyor…

Türkiye’nin yeni komedi yıldızını bulmayı hedefleyen yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’ Yapı Kredi Play’in katkılarıyla 18 Haziran Cumartesi akşamı 11. bölümü ile FOX ekranlarında olacak.

Dinamik yapısı ve yenilikleri ile ilgiyi yüksek tutan Görevimiz Komedi’de 2. tur devam ediyor. 6 hafta boyunca farklı konu başlıklarında komedi filmlerinin çekileceği 2. turda, bu haftanın konusu ‘Süper Kahramanlar’.

Bu ‘Sürpriz’ Büyük Finali Etkiler Mi?

Kabına sığamayan yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’, yarışmacılarını ve izleyicilerini şaşırtmaya devam ediyor.  7. bölümde Burak Satıbol’un takımına seslendirme desteği veren, 10. bölümde de ektikleri bir video aracılığıyla stüdyoya geleceklerini söyleyen Ahmet Kural ve Murat Cemcir sözünü tuttu.

Yarışmacıların 5. Komedi filmlerini takım liderleri ve izleyicilerle takım eden Murat Cemcir ve Ahmet Kural elleri boş gelmedi.

Geçen hafta videolarında sürprizi açıklayan ünlü oyuncular yarışmacısından takım liderlerine, izleyicisinden sunucusuna tüm stüdyoyu şaşırttı.

Bu önemli ödül akıllara 2 hafta sonraki büyük finali getirdi. Acaba yarışmacılar ve takım liderleri ödüle ulaşmak için bu 2 haftada farklı taktikler uygular mı?

Finale kalacak takımda olmak için kılıktan kılığa giren yarışmacılar bu hafta da izleyicileri için ‘süper kahraman’ oluyor. 6 hafta boyunca sürecek 2. turda, takım liderleri her bölümde rakip takım filmlerine puanlar veriyor.

6 filmiyle en fazla puanı toplayan takım 13. final bölümüne kalacak. Türkiye’nin yeni komedi oyuncusunun belirleneceği 13. bölümde ise, kazanan takımın yarışmacılarının kendi aralarındaki çekişmesi, sonucu belirleyecek.

Oldukça çekişmeli geçen 2. turda birincilik yine el değiştirdi ve yeni baba Bülent Emrah Parlak’ın takımına geçti.

Usta oyuncular Rasim Öztekin, Asuman Dabak, Burak Satıbol, Bülent Emrah Parlak, Zeynep Kankonde ve Açelya Topaloğlu’nun takım liderliğini üstlendiği, sunuculuğunu Ali İhsan Varol’un yaptığı, Don Kişot Yapım’ın komedi yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’, 11. Bölümü ile 18 Haziran Cumartesi, saat 22:15’te FOX ekranlarında!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.