Görevimiz Komedi... ELEME HEYECANI DEVAM EDİYOR!

Görevimiz Komedi... ELEME HEYECANI DEVAM EDİYOR!

Sunuculuğunu Serhat Kılıç’ın yaptığı, Don Kişot Yapım’ın komedi yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’, 4. Bölümü ile 27 Nisan Çarşamba saat 20:00’da FOX ekranlarında!

Kabına sığamayan yarışma programı “Görevimiz Komedi’, iddialı set dekoru ve 6 takım liderinden birinin takımına girmek için en komik skeçlerini sergileyen komedi oyuncusu adaylarının eleme süreci ile devam ediyor. Bu haftanın yeniliği ise, takım liderlerinin şu ana kadar seçtiği yarışmacılarla gerçekleştirdiği ‘Görevimiz Komedi Takım Çalışmaları’ bölümü…

 Türkiye’nin yeni komedi yıldızını bulmayı hedefleyen yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’ Yapı Kredi Play’in katkılarıyla 27 Nisan Çarşamba akşamı 4. bölümü ile FOX ekranlarında olacak.

Kısa sürede hazırlanan ve göz dolduran yeni dekoru ile beğeni toplayan ‘Görevimiz Komedi’de takım liderlerinin en komiği ekiplerine katma ve en kuvvetli grubu oluşturma çabası devam ediyor.

Ayrıca zorlu eleme haftasına son 2 bölüm kala, seçilen yarışmacılar ile çalışmalar başladı. Takım liderlerinin şu ana kadar takımına aldığı yarışmacılar ile ön hazırlıkları içeren ‘Görevimiz Komedi Takım Çalışmaları’ videoları bu haftanın merak konusu.

 Kahkaha da Atılacak Göbek de…

Türkiye’nin yeni komedi yüzü olmak isteyen yeteneklere kariyerlerinde ilk adım fırsatı sunan ‘Görevimiz Komedi’, bu hafta da birbirinden komik skeçler eşliğinde yarışmacıların eleme heyecanını ekrana taşıyacak.

Serhat Kılıç’ın enerjik sunumuyla Çarşamba akşamlarının eğlence kaynağı olan program, bu hafta klarnet çalan yarışmacı ile daha da hareketlenecek ve stüdyodaki misafirlerin de izleyicilerin de kanını kaynatacak.

 4. haftanın yarışmacıları da aile hayatından toplu taşıma hikayelerine, evlilik gibi en özel günlerimizden iş arkadaşlarımız ile ilişkilerimize hemen her konuyu komik bir dille ele alan skeçleri ile izleyicilerden beğeni, takım liderlerinden onay almaya çalışacak.

Yavaş yavaş takımlarını oluşturmaya başlayan, her geçen hafta hem en doğru isimleri takımına katmak hem de bir sonraki iyi adaya yer ayırmak için daha da detaylı düşünen jüri üyelerinin de onları takımına girmek için hünerlerini sergileyen yarışmacıların da işi gittikçe zorlaşacak.

 Usta oyuncular Rasim Öztekin, Asuman Dabak, Burak Satıbol, Bülent Emrah Parlak, Zeynep Kankonde ve Açelya Topaloğlu’nun takım liderliğini üstlendiği, sunuculuğunu Serhat Kılıç’ın yaptığı, Don Kişot Yapım’ın komedi yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’, 4. Bölümü ile 27 Nisan Çarşamba saat 20:00’da FOX ekranlarında!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.