Görevimiz Tatil... ANTALYA'LILARLA BULUŞTU!

Görevimiz Tatil... ANTALYA'LILARLA BULUŞTU!

Sıcacık bir aile komedisini beyazperdeye yansıtan “Görevimiz Tatil” film ekibi, Demet Akbağ, yönetmen Murat Şeker ve senaryo ortağı Ali Tanrıverdi Antalya’da sevenleriyle buluştu.

 9 yıldır tatile çıkamayan bir ailenin hikayesini konu alan “Görevimiz Tatil” ekibi, tatil cenneti Antalya’da büyük bir coşkuyla karşılandı!

“TEKNOLOJİDEN VAZGEÇME EVLADIM BİLİNÇLİ KULLAN”

Sahne önünde kendilerini bekleyen kalabalığa Demet Akbağ: “Bugün tam bir hafta oldu vizyona gireli. Aslında çok da yabancı olmadığınız bir mevsimin filmini çektik.

Burası çok güzel şahane bir tatil kenti. 9 yıldır tatile çıkamayan bir ailenin hikayesi bu. ‘Şu tabletlerden, telefonlardan uzak birbirimizle bir tatil yaşayalım’ diyor Türkan Mutlu ve böylece ailecek tatile çıkıyorlar.

gorevimiztatil_antalya1.jpg

Filmde de var öyle bir cümlem: ‘Teknolojiden vazgeçme evladım, bilinçli kullan’ diyor anne çocuklarına.

FİLM YAPMANIN EN GÜZEL TARAFI SEYİRCİYLE KUCAKLAŞMAK

Akbağ cümlelerine şöyle devam etti: “Size güzel, tatlı sevimli bir aile filmi yaptık. Siz de bu güzel günde geldiniz yine salonları doldurdunuz.

Biz de dedik ki bir Antalya’ya kadar uzanalım. Zaten çok seviyoruz Antalya’yı. Filmleri yapıp bitirdikten sonra en keyiflisi bu. Seyirciyle kucaklaşmak işin en sevdiğimiz tarafı.

Ben size bir şey diyeyim mi? 3-5 sene sonra televizyonda karşınıza çıkınca da zevkle izleyeceğiniz bir film yapmayı seviyorum ben, bu da öyle oldu.

İyi ki gelmişiz bu sıcacık Antalya’ya. Bir gün önce kar yağışı için hepimizi uyardılar İstanbul’da, evlerinizden çıkmayın diye.

Sizin huzurunuza çıkmadan önce açıkhavada saatlerce oturduk. Ülkemiz bir cennet ve biz bu cennetin kıymetini bilelim”.

SİZE HER GÜN TATİL!

Filmin yönetmeni Murat Şeker: “Önümüz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Biz bu filmi kadınlara saygu ve sevgi göstermeyi hatırlatmak için yaptık.

O yüzden filmimizin reisi olarak Demet Akbağ’ı belirledik. Sevgili Antalyalılar filmi biz çektik yaptık diye demiyorum güzel film oldu.

Umarım siz de seversiniz. “Görevimiz Tatil” 9 yıldır tatile çıkmayan bir ailenin hikayesi ama bu nasıl olacak burada bilmiyorum. Siz Antalya’da devamlı tatildesiniz.

Bugün 18 dereceydi hava. Çok severek yaptık bu filmi, bazı değerlerimizi ayakta tutmak için yaptık. Aile, ülkemiz, doğamız gibi” cümlelerini kurdu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.