Görevimiz Tatil... EKİPTEN EGE'YE İADE-İ ZİYARET!..

Görevimiz Tatil... EKİPTEN EGE'YE İADE-İ ZİYARET!..

Çekimleri İzmir Ödemiş’in Birgi Köyü’nde gerçekleşen “Görevimiz Tatil” turneye çıktı.Kaynak: Görevimiz Tatil ekibinden Ege'ye iade-i ziyaret

 

Çekimleri İzmir Ödemiş’in Birgi Köyü’nde gerçekleşen “Görevimiz Tatil” turneye çıktı. Filmin yönetmeni Murat Şeker, Demet Akbağ, Zafer Algöz ve senaryo ortağı Ali Tanrıverdi, önce İzmir Mavibahçe AVM’de hemen ardından da Manisa Turgutlu Cinepol Sinemaları’nda Egelilerle buluştu.

İMPARATOR DA OYUNCULARLA FİLMİ İZLEDİ!

Manisa Turgutlu’da film ekibini büyük bir sürpriz bekliyordu. Sinema salonuna giriş yapan oyuncular fuayede İbrahim Tatlıses’le bir araya gelerek sohbet etti.

Ardından hep birlikte Turgutlu halkıyla beraber filmi izledi.

gt.turgutlu.001.jpg

İbrahim Tatlıses film ekibini tebrik ederek filmi çok sevdiğini ve tekrar izleyeceğini söyledi.

Cinepol Sinemaları’nın sahibi ünlü yapımcı Polat Yağcı da ev sahipliği yaptığı bu etkinlikte, misafirleriyle birlikte objektiflere gülümsedi.

İZMİRLİLERDEN FİLM EKİBİNE ZEYTİN AĞACI!

İzmir’de büyük bir coşkuyla karşılanan film ekibine anlamlı hediye! Zeytin ağaçlarını koruma hikayesiyle gündeme outran “Görevimiz Tatil” ekibine İzmirliler birer dikili zeytin ağacı hediye etti.

SugarWorkz ve Taff ortak yapımı aile komedisi “Görevimiz Tatil” 7’den 77’ye salonları dolduran Egeliler tarafından kahkahalar ve alkışlarla izlendi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.