"Görümce"... KAHKAHA DOLU FİLMİN GALASINI ÜNLÜ AKINI!..

"Görümce"... KAHKAHA DOLU FİLMİN GALASINI ÜNLÜ AKINI!..

BKM yapımı "Görümce" filminin galası 29 Kasım Salı günü Kanyon Cinemaximum sinemalarında gerçekleştirildi.

 

 

Sezonun heyecanla beklenen filmi, Gupse Özay’ın ‘Görümce’si seyirciyle ilk buluşmasını gerçekleştirdi.

BKM yapımı filmin galası 29 Kasım Salı günü Kanyon Cinemaximum sinemalarında gala yaptı, salonlarda kahkaha bir an olsun durmadı!

İŞTE RENKLİ GALADAN İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR

Galaya katılanlar arasında Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Ozan Güven, Demet Akbağ, Barış Arduç, Esra Erol, Ali Sunal, Can Bonomo, İrem Sak, Sarp Apak, Özge Özpirinççi, Selin Şeker, Onur Buldu, Durul Bazan, Korhan Herduran, Nevra Serezli ve Murat Serezli, Tuvana Türkay, Sedef İybar, Pakize Suda, Sercan Badur, Fatih Artman, Burak Yamantürk, Onur Büyüktopçu, Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal, Doğan Akdoğan, Onur Atilla, Haki Biçici, Derya Karadaş, Çiğdem Batur, Deniz Özerman, Rüzgar Aksoy, Mahir İpek, Salih Kalyon, Tarık Ünlüoğlu, Seçkin Özdemir, Tayfur Havutçu eşi Neslihan ve kızı Mira Havutçu, Rüzgar Aksoy da vardı. 

YILDIZI BOL GALADAN RENKLİ GÖRÜNTÜLER;

2016’yı kahkahayla uğurlayacak olan ‘Görümce’nin galasında filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü, filmin hem senaristi hem de başrolü Gupse Özay ve oyuncular Eda Ece, Buğra Gülsoy, Danilo Zanna, Zeynep Kankonde, Özlem Tokarslan, İnci Pars, Dilşah Demir, Özlem Öçalmaz, Gürkan Deniz Akhanlı, Alp Tuğhan Taş, Fatih Öztürk, Ayşegül İşsever, Ayberk Atilla, Özlem Çakar, Fevziye Selda Aktuna, Oğuz Okul ve minik oyuncular Melina Öztürk ve Kerem Ersin de filmi davetliler ile birlikte izlemeye geldi.

Tüm ekip, film gösteriminden önce kırmızı halı seramonisinde basınla buluştu ve en az filmin kendisi kadar eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdi. Mikrofonu ilk alan filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü: “Tatlı bir heyecanın sonundayız artık” deyince vizyon heyecanı yaşayan tüm oyuncular ve basın ekibi yönetmeni alkış yağmuruna tuttu.

“MÜTEVAZILIK YAPMAYACAĞIM FİLKM ÇOK KOMİK”

Ardından sözü alan Gupse Özay: “Mütevazılık yapamayacağım film çok komik, kaptanımız çok iyiydi biz miçolar olarak ona eşlik ettik. Çok heyecanlıyım. O kadar eğlendik ki, bu ne kadar filme yansıdı bilmiyoruz. Danilo’ya sözü bırakıp kaos yaratmak istiyorum” deyince gecenin ilk kahkaha tufanı koptu!

İTALYANCA BASIN AÇIKLAMASI

İtalyan oyuncu Danilo Zanna ise yaptığı İtalyanca basın açıklamasıyla herkesi güldürdü! Ardından konuşmasına Türkçe devam eden Zanna “Benim için bu filmde olmak büyük bir onur. Kıvanç Abi (Baruönü)’ye burada maşallah demek istiyorum” dedi.

“NE ÇEKTİĞİMİ BİR BEN BİLİRİM”

Buğra Gülsoy ise filmi şu cümlelerle özetledi: “Aslında görümce olmak istemeyen bir görümcenin hikayesi bu”. Eda Ece de çekimler sırasında Gupse Özay’la ilişkilerini şöyle dile getird, “Ben çok çektim görümceden. Ne çektiğimi bir ben bilirim.”

ZEYNEP KANKONDE BUĞRA GÜLSOY’U ÖPTÜ!

7 hafta süren çekimler boyunca hep Buğra Gülsoy’u öpmek istediğini söyeleyen Zeynep Kankonde gala günü dileğini gerçekleştirdi. Filmdeki performansıyla herkesin alkışını toplayan Kankonde, kırmızı halı seramonisinde şaka yollu Buğra Gülsoy’u öptü!

FİLM ÇEKİMİ SIRASINDA EVLENME TEKLİFİ!

Filmin oyuncularından Özlem Öçalmaz çekimler sırasında hayatını değiştiren olayı şu cümlelerle anlattı: “Benim için hayatımın filmi oldu çünkü filmde evlenme teklifi aldım. Hem rol aldığım ilk filmdi hem de evlenme teklifi aldım” deyince alkışlar havada uçuştu. Gupse Özay da ekledi: “Çok bereketli bir film oldu”.

Erkek kardeşi Ahmet (Buğra Gülsoy)’a fazlaca düşkün olan Yeliz (Gupse Özay)’in, Ahmet’in sevgilisi Deniz (Eda Ece)’e türlü tuzaklar kurmasını konu alan filmin ‘görümce’si Gupse Özay abartılı tarzı, estetikli yüzü ve porselen dişleriyle unutulmayacak bir karaktere hayat veriyor.

2 Aralık’ta seyirciyle buluşacak filmin kadrosunda Zeynep Kankonde, Danilo Zanna, Özlem Tokarslan, İnci Pars, Dilşah Demir, Özlem Öçalmaz’ın ve sürpriz isimlerin rol aldığı filmin yönetmeni ise Kocan Kadar Konuş filmlerinden tanıdığımız Kıvanç Baruönü.

Filmin Konusu:

Yeliz(Gupse Özay) fazlaca düşkün olduğu erkek kardeşi Ahmet(Buğra Gülsoy)’le mutlu mesut yaşamaktadır. Fakat Ahmet bir kıza aşık olup evlenme teklifi edince dünyası başına yıkılır. Aman canım ne olacaktır, şimdiye kadarki kız arkadaşlarını ayırdığı gibi bunları da ayırabilir. Yeliz, arkadaş grubuyla kafa kafaya verip ayırma planlarına başlar. Bir tarafta Yeliz, bir tarafta Deniz(Eda Ece) ve her şeyden habersiz Deniz’i ablasının tuzaklarından korumaya çalışan Ahmet’i türlü komik maceralar beklemektedir...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.