GÖSTERİ VE SANAT DÜNYASINDA BÜTÜN ETKİNLİKLER İPTAL!

GÖSTERİ VE SANAT DÜNYASINDA BÜTÜN ETKİNLİKLER İPTAL!

Ankara'daki hain terör saldırısı tüm Türkiye'yi kahretti, üç günlük yas ilan edildi, hemen ardından, sanat camiasından da kınama ve lanet mesajları geldi. Konserler iptal oldu.

İŞTE SANAT DÜNYASININ SALDIRI KINAMALARI...

Ajda Pekkan Cumartesi gecesi Kıbrıs Merit Otel'in sahnesine çıkacaktı. Konser, daha "yas" ilan edilmeden, vefat haberleri geldikçe iptal edildi. İptalin ardından Ajda Pekkan ve Otelin Ceo'su Reha Arar basın toplantısı yaptılar. 

Reha Arar yaptığı açıklamada,  Ankara'da yaşanan üzücü olay  nedeniyle Kuzey Kıbrıs'ta tüm Merit otellerinde eğlence ve konserlerin iptal edildiğini söyledi. Ajda Pekkan’da ‘’ Bu olayların bir an önce son bulması ve Türkiye'nin bir an önce huzura kavuşması en büyük arzumuz. Patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralılara da acil şifalar diliyorum" dedi.

BÜYÜK DEFİLELER İPTAL OLDU

İstanbul'da hafta sonundan itibaren başlayacak büyük organizasyonlar kapsamında gerçekleşecek defileler vardı. Bunlardan biri "Forum Fashion Week" kapsamında Forum İstanbul ve Marmara Forum Alışveriş Merkezleri'ndeki defilelerdi. Forum Defileleri için Kanadalı ünlü manken Chantell Bronw Young'de ülkemizde gelmişti. Şimdi o etkinlikler de iptal edildi. 

FASHİON WEEK İPTAL!

Tüm dünya ile ortak ilerleyen Fashion Week İstanbul ayağı da iptal edildi. İptal kararı için 12-17 Ekim tarihleri arasında Tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nda gerçekleşmesi planlanan Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, ülkemizde yaşanan üzücü olaylar sebebiyle iptal edilmiştir. 

Tasarımcıların koleksiyonlarının yurt dışından gelecek olan satın alma sorumlularıyla buluşacağı The Core Showroom, 14-16 Ekim tarihleri arasında Tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nda açık olacaktır dendi.

GELİRİ ÇOCUKLARA BIRAKILACAK KONSER YİNE İPTAL

"Bir Dilek Tut" Derneği yararına yapılacak ve Atiye, Bedük, Ferhat Göçer, Mabel Matiz, Manga, Sinan Akçıl ve Volga Tamöz'ün sahnede olacakları konser yine iptal edildi. Konser daha önce de yardım konserine olmasına rağmen, şehitlerimiz nedeniyle iptal edilmişti!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.