Greta Garbo...EFSANE YILDIZ, 92 YIL SONRA İSTANBUL'DA!..

Greta Garbo...EFSANE YILDIZ, 92 YIL SONRA İSTANBUL'DA!..

Pera Palace Hotel Jumeirah, Türk sinemasının duayenlerinden Necip Sarıcı ile yayıncı ve koleksiyoner Şerif Antepli’nin uzun yıllarda oluşturdukları sinema koleksiyonlarından Greta Garbo seçkilerini çok özel bir sergi ile sizlerle buluşturuyor.

120 yılı aşkın tarihi boyunca balolara, konserlere, defilelere ve birçok efsanevi isme ev sahipliği yapan Pera Palace Hotel Jumeirah, Türk sinemasının duayenlerinden Necip Sarıcı ile yayıncı ve koleksiyoner Şerif Antepli’nin uzun yıllarda oluşturdukları sinema koleksiyonlarından Greta Garbo seçkilerini çok özel bir sergi ile sizlerle buluşturuyor.

1924 yılında Pera Palace’ta tam 50 gün konaklayan ve otelin Pera’ya bakan köşe suitlerine adını veren Greta Garbo, 92 yıl sonra yeniden otele dönüş yapıyor. “The Odalisk from Smolensk” filminin çekimleri için ilk olarak İstanbul’a gelen ve Pera Palace’ta konakladığı süre boyunca İsveç Konsolosluğu’ndaki Noel ve Yılbaşı kutlamalarına da katılan “Hollywood’un ilk hanımefendisi”, 23-28 Eylül tarihlerinde halka açık olacak sergiyle 111. doğum gününü de kutlayacak.

Greta Garbo ile ilgili dönem dergileri, kitaplar, filatelik malzemeler, kartpostallar, posterler, LP’ler gibi orijinal materyallerin sunulacağı “Greta Garbo 92 Yıl Sonra Tekrar Pera Palace’ta” sergisi 10:00 – 18:00 saatleri arasında Paşa Salonu’nda ziyaretçilere açık olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.