Gripin... ANKARA'DA ROCK RÜZGARI ESTİRDİ !..

Gripin... ANKARA'DA ROCK RÜZGARI ESTİRDİ !..

Ünlü Türk rock grubu Gripin, JoyTurk Akustik Konserleri kapsamında Next Level’da sahne aldı.

Türkiye’nin en çok dinlenen ve takip edilen akustik performanslar serisi olan JoyTurk Akustik Konserleri Next Level’da devam ediyor. Sevilen rock grubu Gripin 3 Ekim Cumartesi akşamı Podyum’da hayranları ile buluştu.

En sevilen şarkılarını yorumlayan başarılı grup Ankaralılara unutulmaz anlar yaşattı. Dillerden düşmeyen “Sensiz İstanbul’a Düşmanım”, “Aşk Nereden Nereye?”, “Neden Bu Elveda?”, “Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar” gibi popüler şarkılarını seslendiren başarılı gruba coşkulu bir kalabalık eşlik etti. Gripin grubunu izlemeye gelenler sevdikleri parçaları hep bir ağızdan söyledi.  

Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu nikah sonrası ilk kez sahne aldığı Next Level Podyum’da, konser coşkusunu zirveye taşıyarak davulun başına geçti. “Dalgalandım da Duruldum” parçasını coverlayan grup sahneden Türk Sanat Müziği üstadı Müzeyyen Senar’ı andı. Eğlence dolu bir gece yaşatan Gripin grubu alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldı. 

Next Level ziyaretçilerinin ücretsiz olarak izleyebileceği JoyTurk Akustik performansları 9 Ekim Cumartesi Şevval Sam konserleri ile son bulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.